Θεόφιλος: «Δεν είναι σωστό στο θέμα της Υγείας ο κ. Ανουσάκης να πουλάει λαϊκισμό, για να πείσει ότι έχει λόγο ύπαρξης αυτός και η παράταξή του»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 09:58

Θεόφιλος: «Δεν είναι σωστό στο θέμα της Υγείας ο κ. Ανουσάκης να πουλάει λαϊκισμό, για να πείσει ότι έχει λόγο ύπαρξης αυτός και η παράταξή του»

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΝΗΣΙ 93,9 και την εκπομπή "Το Βήμα του Πολίτη" με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε για ζητήματα της επικαιρότητας ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Για την κριτική που ασκείται από τον κ. Ανουσάκη πάνω στο ζήτημα της Υγείας ο κ. Μιχαλάτος τόνισε. «Ο κ. Ανουσάκης παλιά βλέπω ότι για το θέμα της Υγείας έβριζε το παλιό κραταιό ΠΑΣΟΚ, μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα τον βλέπω να βρίζει την Νέα Δημοκρατία, γιατί το Νοσοκομείο και η Υγεία είναι ευθύνη της κεντρικής διοίκησης και της Κυβέρνησης και να λέει ότι δεν κάνει τίποτα για τα ζητήματα της Υγείας. Πάντα η Υγεία είχε πρόβλημα στην Κεφαλονιά και πάντα προσπαθούσαμε να θωρακίσουμε το θέμα της υγείας στα νησιά μας. Επειδή μετέχω σε μία επιτροπή στην ΚΕΔΕ, διαπίστωσα πόσα προβλήματα έχουν πάνω στον κλάδο της Υγείας, όλα τα νησιά. Με ένα μαγικό ραβδάκι, δεν γίνονται θαύματα. Απλά ο κ. Ανουσάκης προσπαθεί να πείσει ότι έχει λόγο ύπαρξής αυτός και η παράταξή του. Ο κ. Ανουσάκης ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κεφαλονιάς και επί 10 χρόνια δημοτικός σύμβουλος. Ποτέ όμως τότε δεν ένιωσε την ανάγκη να καλέσει το δημοτικό συμβούλιο για να λύσουμε τα προβλήματα της Υγείας και να στελεχωθεί η ΜΕΘ και το θυμήθηκε τώρα που κάνει την δική του αυτόνομη αυτοδιοίκητική πορεία. Για όλα αυτά έχουμε κριθεί και κρινόμαστε. Θα εκτιμούσα από τον κ. Ανουσάκη να έρθει εδώ μαζί με τους επικεφαλής, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αν θέλει να πουλήσει λαϊκισμό και να χτυπήσει πάνω σε ένα ευαίσθητο για τους κατοίκους θέμα, όπως είναι αυτό της υγεία, αν βρήκε αυτό το πεδίο αντιπαράθεσης, θεωρό ότι δεν είναι σωστό. Πρέπει τα προβλήματα της υγείας να μας ενώνουν και όλοι μαζί να παλέψουμε για κάτι καλύτερο πάνω σε αυτά τα ζητήματα».  

Αναφορικά με την συνάντησή του με τον Υπ. Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, ο κ. Μιχαλάτος εξέφρασε την αισιοδοξία του για παρεμβάσεις στα λιμάνια μας και ειδικά για τα λιμάνια Πεσσάδας, Κιονίου και Φρικών, ενώ για το έργο στο λιμάνι Αργοστολίου τόνισε πως θα ξεκινήσει τον Μάρτιο, με τέτοια διαδικασία ώστε να διευκολυνθεί και η πρόσβαση των κρουαζιεροπλοίων τον Απρίλιο, αλλά και να ολοκληρωθεί και το πίσω μέρος της αγοράς του Αργοστολίου.

Σχετικά με τους βανδαλισμούς στο Αργοστόλι τόνισε πως: «από τις κάμερες είδαμε ότι είναι έφηβοι και ενημερώσαμε την Αστυνομία. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει. Θα πρέπει η Αστυνομία να το παρακολουθήσει περισσότερο».

Κλείνοντας την συνέντευξή του ο Δήμαρχος Αργοστολίου τόνισε πως «Θα ακούτε από εδώ και πέρα, νέα έργα κάθε μέρα. Έρχεται χρηματοδότηση 500.000 ευρώ από το Υπουργείο Ναυτιλίας για να ολοκληρωθεί η ανάπλαση από το άγαλμα του Καββαδία μέχρι το Λιμεναρχείο στο Αργοστόλι».

Ακούστε παρακάτω ολόκληρο το ηχητικό

{https://soundcloud.com/user-46829938/nisi-93-9-synenteyxi-334823632?si=99a2021f4ee143039a67797303ab861e&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250