Π. Ποζίδης για "Επτανησιακή Πρωτοβουλία": "Σύντομα θα αποτελούν μια οδυνηρή ανάμνηση"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 10:51

Π. Ποζίδης για "Επτανησιακή Πρωτοβουλία": "Σύντομα θα αποτελούν μια οδυνηρή ανάμνηση"

Σκληρή επίθεση στην παράταξη “Επτανησιακή Πρωτοβουλία” εξαπολύει ο ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Ποζίδης.


Για την «Επτανησιακή Πρωτοβουλία»

Αν θες να καταλάβεις ένα άτομο

μην ακούς τα λόγια του

παρατήρησε τη συμπεριφορά του.

Albert Einstein

Θα μπορούσε να θεωρηθεί κωμική, αντίστοιχη της μέχρι τώρα παρουσίας της στο Περιφερειακό συμβούλιο και να αγνοηθεί η αντίδραση του εξυπνακισμού της προσωποπαγούς παράταξης «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» στην αυτονόητη στάση προσωπικής αξιοπρέπειας, την ανεξαρτητοποίησή μου.

Αυτό θα συνέβαινε αν δεν ήταν πολύ σοβαρή η συνέπεια για την αυτοδιοίκηση και τη Δημοκρατία της στάσης της αυτοδιοικητικής παράταξης που έχει ευδιάκριτα προσδιορισμένη τυπική ημερομηνία λήξης, ενώ η ουσιαστική κατάργηση της έχει ήδη πραγματοποιηθεί με τις επιλογές των ελάχιστων μελών της, με την ενσωμάτωση και τυφλή αποδοχή των πολιτικών και της ανεπάρκειας της περιφερειακής αρχής των Ιονίων νήσων.

Η παράταξη αυτή εδώ και δύο χρόνια, εξαιτίας των μετεκλογικών κυβερνητικών νομοθετικών αλλαγών, που αφυδάτωσαν τελείως κάθε μορφή πολιτικής λειτουργίας, με την τεράστια ενίσχυση των περιφερειακών αρχών, έχει μετατραπεί σε μηχανισμό αποκλεισμού κάθε δημοκρατικής φωνής και συλλογικότητας στο Περιφερειακό συμβούλιο. Λειτουργεί ως το ανάχωμα που εμποδίζει κάθε δικαίωμα συλλογικότητας, διεκδίκησης, καταγγελίας και ανάδειξης των βαριών κυβερνητικών ευθυνών για το χάλι της περιφέρειας, που καλύπτεται από το επικοινωνιακό εγχείρημα μιας πλαστής πραγματικότητας. Αυτός είναι ο ρόλος της και τον πετυχαίνει μια χαρά. Ήταν χρήσιμες οι 3 σιωπηλές ψήφοι στο περιφερειακό συμβούλιο και βρέθηκαν.

Αυτά προς το παρόν! Εύχομαι καλή τύχη στα παιδιά. Σύντομα θα αποτελούν μια οδυνηρή ανάμνηση και παράδειγμα προς αποφυγήν για κάθε συλλογικότητα.

Παναγιώτης Ποζίδης

Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος

Περιφέρειας Ιονίων Νήσων




00 inkefalonia general ad 300X250