Θεόφιλος: «Ο Ανουσάκης διέσπασε μια παράταξη και αποκαλεί πουθενάδες τους πρώην συντρόφους του...»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 06 Ιανουαρίου 2022 15:04

Θεόφιλος: «Ο Ανουσάκης διέσπασε μια παράταξη και αποκαλεί πουθενάδες τους πρώην συντρόφους του...»

"... Θα πρέπει όμως να απολογηθεί για όσα δεν έκανε 9 χρόνια στον Δήμο Κεφαλονιάς"

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΝΗΣΙ 93,9 και την εκπομπή «Το Βήμα του Πολίτη» με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ο κ. Μιχαλάτος, αρχικά αρχικά αναφέρθηκε στην πανδημία και την μετάλλαξη Όμικρον που σαρώνει και την Κεφαλονιά και ευχήθηκε, τηρώντας τα μέτρα και με εμβολιασμούς, να ξεπεραστεί σύντομα ώστε να μπούμε με τους καλύτερους οιωνούς στην τουριστική περίοδο.

Ακολούθως και σε αμιγώς αυτοδιοικητικά ζητήματα αναφέρθηκε στον Νίκο Ανουσάκη και στην πρόωρη έναρξη της προεκλογικής περιόδου που επιχειρεί. Χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αργοστολίου ανέφερε πως: « Ο Νίκος Ανουσάκης βάλλει κατά όλων, όμως διέσπασε μία παράταξη και δημιούργησε μία άλλη, αποκαλεί πουθενάδες τους πρώην συντρόφους του και κάποια στιγμή θα πρέπει να απολογηθεί για όσα δεν έκανε τα 9 χρόνια που ήταν στον Δήμο Κεφαλονιάς. Το πιο τρανταχτό όμως ψέμα που είπε ο κ. Ανουσάκης και τον προκαλώ να φέρει όλα τα στοιχεία, είναι το να προσλάβει προσωπικό το Γηροκομείο. Στο Γηροκομείο δεν επιτρέπεται να προσληφθεί προσωπικό, όπως γίνεται στην καθαριότητα και αλλού.

Ο μόνος τρόπος είναι με ΑΣΕΠ-μόνιμο προσωπικό ή με εποχικό για οκτώ μήνες. Ο κ. Ανουσάκης ψεύδεται και με στενοχωρεί που λέει ψέματα και προσπαθεί να παραπληροφορεί το λαό και μάλιστα όταν θέλει να διεκδικήσει και την ψήφο του στις εκλογές”.

Ο κ. Μιχαλάτος αναφερόμενος στα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοτικού Γηροκομείου τόνισε πως “Ο Νίκος Ανουσάκης διέσπασε το αυτοδιοικητικό μέτωπο στην Κεφαλονιά και ουσιαστικά είναι υπεύθυνος που το Γηροκομείο έχασε 50.000 ευρώ. Ζημίωσε το Γηροκομείο με 50.000 ευρώ το χρόνο. Είναι στην κρίση των δημοτών για αυτά που κάνει”.

Αναφορικά με τα όσα πράττει η Δημοτική Αρχή Αργοστολίου, ο κ. Μιχαλάτος τόνισε πως: “Εμείς Υλοποιούμε κάθε μέρα αυτά που έχουμε υποσχεθεί. Το κτίριο του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμο να δεχτεί το Ειδικό Σχολείο. Όμως δεν μπορούν να μας κάνουν κριτική για κάποια θέματα, όπως ο Βιολογικός Λειβαθούς, αυτοί που για 10 χρόνια δεν έκαναν απολύτως τίποτε”.

Κλείνοντας την συνέντευξή του ο Δήμαρχος Αργοστολίου τόνισε πως μέσα στον Φεβρουάριο θα δημοπρατηθούν, τόσο το Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου, αλλά και η ανάπλαση των πλατειών και δρόμων στο Αργοστόλι!

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό

{https://soundcloud.com/user-46829938/nisi-93-9-synenteyxi-560458335?si=fcba0e11c44046f680e3007996b7d3ce&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing}




00 inkefalonia general ad 300X250