Πεσσάδα: Ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σημαντικό έργο αποκατάστασης δημοτικής οδού που είχε υποστεί σοβαρές βλάβες (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 10:24

Πεσσάδα: Ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σημαντικό έργο αποκατάστασης δημοτικής οδού που είχε υποστεί σοβαρές βλάβες (εικόνες)

Άλλο ένα σημαντικό έργο αποκατάστασης δημοτικής οδοποιίας, εκτελέστηκε από τον Δήμο Αργοστολίου, προς όφελος των περιοχών που είχαν προβλήματα στο οδικό τους δίκτυο.

Αυτή τη φορά, είχαμε αποκατάσταση δημοτικής οδού στην περιοχή της Πεσσάδας.

Πιο συγκεκριμένα στην Τ.Κ. Πεσσάδας τμήμα της δημοτικής οδού -θέση 3- μήκους 120μ και πλάτους 4 μ. λόγω των πλημμυρικών φαινομένων υπέστη σοβαρές βλάβες στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να χρίζει άμεσης αποκατάστασης, καθώς η είσοδος των οχημάτων στις παρόδιες οικίες καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη. (εικόνα κάτω)

pessada1

Η τσιμεντόστρωση της οδού ήταν απαραίτητη προκειμένου να αποτραπεί η συσσώρευση, κατόπιν νέας βροχοπτώσεως, φερτών υλικών (πέτρες ,χώματα) επί του οδοστρώματος.

Την εκτέλεση του έργου έχει αναλάβει η εταιρία «Πλατειές Α.Ε.» μετά την σύμβαση που υπέγραψε με τον Δήμο Αργοστολίου και τον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο, στις 29/10/2021 και ήδη σε πολλές περιοχές του Δήμου, έχουν ξεκινήσει και εκτελούνται τα έργα αποκατάστασης, συνολικού ύψους 1.125.000 ευρώ και χρηματοδότηση από το Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ολες αυτές οι τεχνικές παρεμβάσεις, βοηθούν στην αποκατάσταση των περιοχών αυτών, όσο και στην τουριστικής τους ανάπτυξη. 

Στις παρακάτω, βλέπετε το σημείο που έγινε η αποκατάσταση οδοστρώματος στην περιοχή της Πεσσάδας.

Γιώργος Χαλαβαζής

Pessada 1Pessada 2Pessada 3




00 inkefalonia general ad 300X250