Τέλος στις φήμες διαδοχής στην "ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ" από Κωνσταντάκη με συνέντευξη του στον COSMOS 96,5

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 19:43

Τέλος στις φήμες διαδοχής στην "ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ" από Κωνσταντάκη με συνέντευξη του στον COSMOS 96,5

Tέλος στις φήμες διαδοχής στην «Ισχυρή Κεφαλονιάς» έβαλε ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Άγγελος Κωνσταντάκης, μιλώντας στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

«Δεν τίθεται θέμα καμίας διαδοχής. Έχουμε καθημερινή επαφή με τον κο Παρίση και ο ίδιος το έχει τονίσει μέσα από συνεντεύξεις του. Ο Αλέξανδρος Παρίσης και η παράταξη λειτουργούν με δημοκρατικές διαδικασίες, οπότε αν είχε προκύψει κάποιο θέμα διαδοχής ή αν ο κος Παρίσης ήθελε να εγκαταλείψει τον πολιτικό στίβο, θα είχε γίνει γνωστό σε όλους και πολύ περισσότερο σε εμάς της παράταξης. Τέτοιο   θέμα λοιπόν δεν τίθεται και δεν θα γινόταν με τέτοιο τρόπο. Η γνώμη μου είναι να μην ασχοληθούμε με αυτό το θέμα. Και ο ίδιος θα μπορούσε να το διαψεύσει».

«Υπάρχουν πολλά άτομα στην παράταξη που στηρίζουν τον επικεφαλής. Η διαδοχή αργεί και εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Ασφαλώς θα είμαι υποψήφιος χωρίς να διεκδικώ όμως υψηλότερες θέσεις.  Όλες αυτές οι φήμες προέρχονται από κύκλους, που θέλουν να αποπροσανατολίσουν. Άλλωστε, ο μεγάλος αντίπαλος του νυν Δημάρχου είναι ο Αλέξανδρος Παρίσης, γιατί είναι αυτή μια  σοβαρή και αξιόπιστη λύση και έχει δώσει δείγματα γραφής και έχει αφήσει το αποτύπωμα της.  Δεν είναι εύκολο να λέμε ότι μια παράταξη που έχασε για λίγες ψήφους, ότι δεν βρίσκεται στον χάρτη».

«Τα στελέχη τα οποία διαχώρισαν την θέση τους, είναι κάτι που δεν μας φοβίζει. Ο αρχηγός είναι αυτός που δίνει το στίγμα. Μην ξεχνάτε ότι το 2014 ήταν πολλά τα στελέχη που είχαν φύγει από την παράταξη αλλά και πάλι πήρε την νίκη. Μια παράταξη δεν διαλύεται τόσο εύκολα και επίσης όταν προκύπτει ένας νέος συνδυασμός, δεν είναι ότι παίρνει ψήφους μόνο από έναν συνδυασμό αλλά και από άλλους. Όμως δεν θα είναι ένας συνδυασμός που θα φτάσει στην δεύτερη Κυριακή».

«Η Ισχυρή Κεφαλονιά, τίμια και σωστά τα πρώτα 2 χρόνια, κράτησε μια στάση που κοίταγε τα πράγματα και τις εξελίξεις της Δημοτικής Αρχής, δεν ήμασταν η παράταξη που θα κάνει καταγγελίες ή θα τραβήξει το χαλί στον νεοσύστατο Δήμο. Δεν θα ήταν σωστό να “πετάμε πέτρες”. Ο κος Μιχαλάτος έχει ένα έργο, το αντιλαμβάνεται η κοινωνία και τώρα έχει φτάσει η ώρα, που όλα θα ειπωθούν». 




00 inkefalonia general ad 300X250