ΑΣ Κεφαλληνιακός: Παρουσίασε τον κόουτς Κωστίδη: «Στόχος η σωστή εκμάθηση και η αναβάθμιση του μπάσκετ»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 16:18

ΑΣ Κεφαλληνιακός: Παρουσίασε τον κόουτς Κωστίδη: «Στόχος η σωστή εκμάθηση και η αναβάθμιση του μπάσκετ»

Την παρουσίαση του αξιόλογου προπονητή Πέτρου Κωστίδη, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλληνιακός.

Ο Πρόεδρος του ΑΣ Κεφαλληνιακός Μιχάλης Βασιλάτος, έκανε τις απαραίτητες συστάσεις για τον νέο κόουτς, ο οποίος έχει στο βιογραφικό του, την παρουσία του στον πάγκο του Αρη Θεσσαλονίκης, κοντά σε σπουδαίους προπονητές, όπως ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Βαγγέλης Αγγέλου!

«Έχουμε την χαρά να έχουμε κοντά μας έναν προπονητή, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για όλα τα τμήματα του συλλόγου και τις ακαδημίες μας. Έχουμε πολλά όνειρα και πολλές φιλοδοξίες και στόχος μας είναι η ανάπτυξη του αθλήματος και των ακαδημιών του συλλόγου.

1

Η παρουσία του κόουτς Κωστίδη στην ομάδα μας, θα είναι για πολλά πολλά χρόνια!» ήταν τα λόγια του προέδρου, και στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής Γιώργος Αντωνάτος ο οποίος τόνισε: «Σκοπός μας είναι η σωστή εκμάθηση του μπάσκετ στα παιδιά. Στόχος είναι η αναβάθμιση του μπάσκετ στην πόλη μας».

Από την πλευρά του ο νέος προπονητής του ΑΣ Κεφαλληνιακός Πέτρος Κωστίδης, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για την προοπτική να δουλέψει, πάνω στο μπάσκετ με παιδιά από την Κεφαλονιά.

Όπως άλλωστε τόνισε: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους του νέου συλλόγου που με την επιμονή τους και το όραμά τους με έφεραν στην Κεφαλονιά. Θα έχουμε μία συνεργασία πάρα πολύ καλή. Στόχος μας είναι μέσα από τις ακαδημίες να δώσουμε διέξοδο στα παιδιά, μέσα από την σωστή εκμάθηση του μπάσκετ. Να μάθουν το σωστό μπάσκετ από την αρχή και να εξελιχθούν όπως αυτά μπορούν και επιθυμούν. Παράλληλα με τις ακαδημίες και τα υπόλοιπα τμήματα θα υπάρχει και ανδρική ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η. Θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε αρμονικά με στόχο να τους μεταφέρουμε την αγάπη μας για το μπάσκετ. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε».

Γιώργος Χαλαβαζής 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA.GR

23




00 inkefalonia general ad 300X250