Ευχαριστίες για τον 9ο Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 09:33

Ευχαριστίες για τον 9ο Βαλλιάνειο Αγώνα Δρόμου

O «9ος ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ», στον οποίο συμμετείχαν 250 δρομείς, περιπατητές και παιδιά, σε όλα τα αγωνιστικά δρώμενα, έκλεισε και φέτος την αυλαία του με δράση, κέφι, χαρά .

Ευχαριστούμε την ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ η πάντα στέκεται δίπλα μας και τον Αντιπεριφερειάρχη κος Παναγής Δρακουλόγκωνα. Εν συνεχεία ευχαριστούμε όσους παραμένουν πλάι μας και συνεργάζονται μαζί μας για την υλοποίηση της εκδήλωσης δηλαδή την ΚΕΔΗΚΕ και όλα τα μέλη της αλλά και όλους όσους μας στήριξαν στην προσπάθεια μας.

Ειδικότερα και πιο αναλυτικά ευχαριστούμε (σε τυχαία σειρά):

Την ΚΕΔΗΚΕ και τον υπεύθυνο αυτής κο Κωνσταντάκη, για την διάθεση των τραπεζιών και του βάθρου , όπως κάθε χρονιά.

Τον μεγάλο χορηγό του αγώνα μας τον ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ και ειδικά τον κο Μιχαλάτο Θεόφιλο, που παραμένει επί πέντε έτη δίπλα μας και σχεδόν εργολαβικά συμβάλει στην κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των εξόδων της διοργάνωσης στηρίζοντας επί της ουσίας την άθληση και την ψυχαγωγία των συμπολιτών μας.

Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς και το Βαλλιάνειο κληροδότημα που επίσης κάλυψαν λίαν σημαντικό μέρος των εξόδων αλλά και όλους τους χορηγούς μας που μνημονεύονται στην αφίσα.

Τον Αστυνομικό Δ/ντη Κεφαλληνίας και το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου για τις άψογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την ιδιαιτέρως πρόθυμη συνεργασία τους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε από την υποδειγματική παρουσία τους. Τον Κουρο Κώστα για την συμμετοχή του στην σήμανση του αγώνα και την επιμελή του εργασία.Την Σχολή της Όλγας Γαλιατσάτου (ART •&STYLE DANCESTUDIO-Αργοστόλι, το εργααστήρι χορού Pirouette
της Μπέτυς Κόρμαλη και την ομάδα CAPOEIRA του Παναγιωτη Αγάθου, για το άρτιο θέαμα που μας παρουσίασαν την ζωντάνια και την θετική ενέργεια που μετέδωσαν.
Το γλυκύτατο ντουέτο Μαρία Κωστοπούλου Μαρία Διαμαντάκου που συνεισέφεραν σε διάφορα στάδια της διοργάνωσης υποδειγματικά. Την ψησταριά Γιώργος που βοήθησε με την διακομιδή των νερών και την Μαρτέλσα Βολεάνσκυ την γιατρό του αγώνα που στέκεται πάνταα αρωγός στην προσπάθειά μας.

Την επιμελή κι υπομονετική γραμματεία μας , Ευα Τογια, Αναστασία Παπαδατου, Παναγιώτα Φωκά, Βικυ Σιμου και Ευτυχία Παπαδάτου

Την εταιρεία S4S και τον Διονύση Σταθάτο για την άψογη εποπτεία του αγώνα και την διάθεση προσωπικού για την υποστήριξη της τροχαίας και τα υπέροχα παιδιά του που βοήθησαν στους σταθμούς
Το κατάστημα «ΜΑΝΤΟΛΑ» πάντα δίπλα μας, πάντα κοντά στην άθληση, πάντα ποιοτικό, οργανωμένο, άρτια παραδοσιακό, με μεράκι και χαμόγελο από ολη την ομάδα του.
Τους χυμούς Χριστοδούλου και το Μάκη Σαμόλη για την παρουσία και την προσφορά τους όπως και την εταιρία herballife και την Μαίρη Ιωαννίδου.
Τον ΑΡΓΟΥΛΗ την μασκότ μας. Τον Σάκη Βούτο και την Κατερίνα Φωκά που παρουσίασαν με ζήλο την διοργάνωση καθ΄ όλη την διάρκειά της παρά τις δυσκολίες της και τις πολλαπλές απαιτήσεις των παράλληλων δρώμενων

Όλα τα ΜΜΕ που στήριξαν την προσπάθεια μας από το ξεκίνημά μας αλλά και την ημέρα του αγώνα κάθε χρόνο εκεί πάντα με συνεπεία, μεράκι και καλά λόγια.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά, όλους επισήμους και εκπροσώπους φορέων που μας τίμησαν με την παρουσία τους και όσους αθλοθέτησαν τους νικητές.

Οργανωτική επιτροπή ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

vallianeios1




00 inkefalonia general ad 300X250