O ΟΠΑΠ στηρίζει 125 ερασιτεχνικές αθλητικές ακαδημίες μεταξύ αυτών και του Παλληξουριακού (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 11:05

O ΟΠΑΠ στηρίζει 125 ερασιτεχνικές αθλητικές ακαδημίες μεταξύ αυτών και του Παλληξουριακού (εικόνες + video)

Δράση στον Αγιο Αντώνιο 

 Για ακόμα μιά χρονιά ο ΟΠΑΠ συνεχίζει να στηρίζει τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου ανά την χώρα, μία εκ των οποίων και ο Παλληξουριακός.

Έτσι λοιπόν το Σάββατο το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ενημερωτική και εκπαιδευτική δραστηριότητα, υπό την εποπτεία του εκπροσώπου του ΟΠΑΠ στην Κεφαλονιά κ. Γεράσιμου Αντωνάτου. Στην σημερινή δραστηριότητα συμμετείχαν και δυό εξαιρετικά κορίτσια και οι δυό Επιστημονικές συνεργάτιδες του ΟΠΑΠ. Η καθεμία με την επιστημονική της ιδιότητα κατάφερε ότι απλώς να καθοδηγήσει τα παιδιά αλλά και να τα κάνει να διασκεδάσουν.

Ο λόγος για την αγαπημένη μας συντοπίτισσα Διατροφολόγο-Διαιτολόγο Ελένη Σολωμού και την γλυκιά Ψυχολόγο Ευγενία Γκιντώνη.

Έτσι είναι άλλωστε. Η γνώση έρχεται μέσα από το παιχνίδι.

Γνώσεις απαραίτητες οι σημερινές.... Εκτός από την ομαδικότητα και την συνεργασία τα παιδιά έμαθαν για την διατροφή τυην οποία πρέπει να ακολουθούν τόσο σαν παιδιά όσο και σαν ενήλικες. Τόσο στον αθλητισμό όσο και στην καθημερινότητα τους.

Σημαντικό για τον ΟΠΑΠ είναι η βελτίωση της διατροφής και των διατροφικών συνηθειών παιδιών με σκοπό την ομαλή ανάπτυξη και ενίσχυση της απόδοσης των παιδιών. Αλλά και η ψυχική ενίσχυση και στήριξη των παιδιών που ενισχύουν το ευ αγωνίζεσθαι, την αγάπη για τον αθλητισμό, τον υγιή ανταγωνισμό και την ομαδικότητα.

Στόχος του ΟΠΑΠ είναι τα παιδιά των Ακαδημιών να γίνουν πρώτα σπουδαίοι άνθρωποι και μετά μεγάλοι αθλητές.

Απολαύστε τους...

Πηγή: Lixouri.gr

https://www.youtube.com/watch?v=GCquto4aoTM

opap kai akadimia podosfairou sto lixouri4opap kai akadimia podosfairou sto lixouri7opap kai akadimia podosfairou sto lixouri9opap kai akadimia podosfairou sto lixouri15opap kai akadimia podosfairou sto lixouri19opap kai akadimia podosfairou sto lixouri35opap kai akadimia podosfairou sto lixouri36opap kai akadimia podosfairou sto lixouri41opap kai akadimia podosfairou sto lixouri44opap kai akadimia podosfairou sto lixouri46opap kai akadimia podosfairou sto lixouri48opap kai akadimia podosfairou sto lixouri51opap kai akadimia podosfairou sto lixouri54opap kai akadimia podosfairou sto lixouri57opap kai akadimia podosfairou sto lixouri66opap kai akadimia podosfairou sto lixouri75opap kai akadimia podosfairou sto lixouri81opap kai akadimia podosfairou sto lixouri90opap kai akadimia podosfairou sto lixouri96opap kai akadimia podosfairou sto lixouri99opap kai akadimia podosfairou sto lixouri102opap kai akadimia podosfairou sto lixouri117opap kai akadimia podosfairou sto lixouri120opap kai akadimia podosfairou sto lixouri124opap kai akadimia podosfairou sto lixouri165opap kai akadimia podosfairou sto lixouri186opap kai akadimia podosfairou sto lixouri192opap kai akadimia podosfairou sto lixouri201opap kai akadimia podosfairou sto lixouri207opap kai akadimia podosfairou sto lixouri210opap kai akadimia podosfairou sto lixouri213

 




00 inkefalonia general ad 300X250