Ημιμαραθώνιος στα Διλινάτα!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 13:46

Ημιμαραθώνιος στα Διλινάτα!

Η νέα Μάχη του χειμώνα έρχεται ανανεωμένη για όλους.

Σας περιμένουμε όλους στο ημιμαραθώνιο των Διλινάτων τις 7/1/2018 προκειμένου να ζήσουμε πρωτόγνωρη εμπειρία. Η διαδρομή μετά από αξιολόγηση του εδάφους και λαμβάνοντας υπόψη τις κρατούσες καιρικές συνθήκες, θα είναι τελικώς η ίδια η περσινή με ένα μικρό αμιγώς ορεινό κομμάτι  7,5 κμ.

Η θέα όπως πάντα εξαιρετική αποζημιώνει τους δρομείς. Οι κατηγορίες είναι αυτές που υπάρχουν στην προκήρυξη ήδη. Ενώ θα διεξαχθεί και αγώνας 5κμ με γενική κατάταξη ανδρών γυναικών καθώς και παιδικοί αγώνες. Μετά την διοργάνωση θα υπάρχει ζεστό γεύμα για όλους.

***

Ανακοίνωση εγγράφων στον ημιμαραθώνιο Διλινάτων- Αλλαγές στα αγωνιστικά δρώμενα

Τα αγωνιστικά δρώμενα περιλαμβάνουν παιδικούς αγώνες και για πρώτη φορά και 5κμ για περιπατητές και αρχάριους δρομείς.

Το 5αρι έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και οι βραβεύσεις περιορίζονται στους 3εις πρώτους άνδρες και 3εις πρώτες γυναίκες. Τα ξενοδοχεία για τους ενδιαφερόμενους θα αναρτηθούν τις 28/12 ενώ παράλληλα όποιος θέλει να μετακινηθεί ή να διαμείνει μπορεί να επικοινωνεί με το 6977050224 ή να στέλνει μαιλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Aκόμη και για την εγγραφή σας στέλνετε τα στοιχεία στο ίδιο μαιλ Το λινκ που έχει αναρτηθεί διατηρεί και κάποιες περσινές συμμετοχές αλλά δεδομένου ότι υπάρχει ημερολογιακή καταγραφή δεν επηρεάζει τις εγγραφές του 2017.

Προσοχή: Ο αγώνας έχει αλλάξει διαδρομή όπως προαναφέρθηκε στοιχεία της οποίας θα αναρτηθούν μετά τις 27/12/2017. Ωστόσο αν ο καιρός δεν επιτρέπει λόγω ομίχλης ή άλλων επικίνδυνων φαινομένων, θα επαναληφθεί η περσινή διαδρομή που επιτρέπει την ασφαλέστερη περισυλλογή των δρομέων.




00 inkefalonia general ad 300X250