Νέο "χτύπημα": “Έξω” και ο Παγκεφαλληνιακός από το νέο πρωτάθλημα!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 14:23

Νέο "χτύπημα": “Έξω” και ο Παγκεφαλληνιακός από το νέο πρωτάθλημα!

Συρρικνώνεται ακόμα περισσότερο το τοπικό μας ποδόσφαιρο... Το ιστορικό σωματείο έχει πάρει την απόφαση να μην κατέβει στο νέο πρωτάθλημα 

Το ιστορικότερο ποδοσφαιρικό σωματείο της Κεφαλονιάς, το οποίο θα κλείσει του χρόνου 95 χρόνια ύπαρξης, δυστυχώς, κατά 99,9% δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚΙ.

Ο Παγκεφαλληνιακός δεν θα βρίσκεται στο νέο πρωτάθλημα και αυτό το γεγονός από μόνο του προκαλεί μεγάλη θλίψη.

Στην απόφαση αυτή έχουν φτάσει, οι παράγοντες του ιστορικού σωματείου της Κεφαλονιάς, βλέποντας προβλήματα που ήλπιζαν να λυθούν, να παραμένουν και να τους δυσκολεύουν την ...ποδοσφαιρική ζωή.

Ένα από αυτά είναι και ο «παροπλισμός» του σταδίου Αργοστολίου, που ανάγκασε την ομάδα να δίνει τους επίσημους αγώνες της μακριά από την έδρα της και συγκεκριμένα στις Κεραμειές. Μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα πολυαναμενόμενα έργα ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου του σταδίου Αργοστολίου, δεν έχουν καν... ξεκινήσει!

Η επίσημη ανακοίνωση για την μη συμμετοχή της ομάδας του Παγκεφαλληνιακού στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚΙ, αναμένεται να βγει σύντομα. Εκεί θα μάθουμε αναλυτικά και επίσημα, τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ο Παγκεφαλληνιακός, ήταν η τελευταία ομάδα του Αργοστολίου που είχε απομείνει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΚΙ.

Είναι κρίμα, που άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο και κάνουν σωστή δουλειά, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν και να μείνουν στην... άκρη τους.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αποχωρήσει και άλλα ιστορικά σωματεία όπως ο ΑΟΚΙ, ο Ολυμπιακός Κεφαλονιάς, με τελευταία «μεγάλη» την ΑΕΚ (ΑΕ Κεφαλληνίας), η οποία δεν κατέβηκε την περσινή σεζόν .

Δυστυχώς, το ποδόσφαιρό μας κάνει άλλο ένα βήμα προς τα πίσω...

Γιώργος Χαλαβαζής




00 inkefalonia general ad 300X250