Τρίτσεια 2017: Χειροκροτήθηκαν μικροί και μεγάλοι (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2017 11:40

Τρίτσεια 2017: Χειροκροτήθηκαν μικροί και μεγάλοι (εικόνες + video)

“Πολλές γενιές συναντήθηκαν μέσω του αθλητισμού” στην Κεφαλονιά

Η πρώην πρωταθλήτρια του Ακοντισμού, Αννα Βερούλη, το είπε ξεκάθαρα. «Πολλές γενιές συναντήθηκαν μέσω του αθλητισμού στα Τρίτσεια 2017» και όντως αν δει κανείς από τους μικρούς μαθητές των δημοτικών σχολείων της Κεφαλονιάς, που έδωσαν δυναμικό παρών, μέχρι τον 94χρονο κ. Ανδρέα Πολυχρονόπουλο, τότε καταλαβαίνει πως σήμερα στο Στάδιο του Αργοστολίου, διεξήχθη μία επιτυχημένη διοργάνωση.

Χοροί, καλές επιδόσεις και ... Βαλκανικό Ρεκόρ! 

Μια διοργάνωση που άνοιξε υπό τους ήχους της φιλαρμονικής της ΚΕΔΗΚΕ «Διονύσιος Λαυράγκας», που είχε και πολιτιστικό πρόγραμμα στην τελετή έναρξης με χορούς από τους πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού, που είχε καλές επιδόσεις και ένα βαλκανικό ρεκόρ στην σφαίρα βετεράνων από τον από τον Διονύση Αυγουστάτο με 13,37 μέτρα.

Στην εκδήλωση, βραβεύτηκε ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος, για το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών και ο προπονητής του Νίκος Γαλιατσάτος, ενώ ο Κώστας Γκατσιούδης, η Πόπη Ουζούνη και φυσικά η Αννα Βερούλη αποτέλεσαν τους... υψηλούς προσκεκλημένους της διοργάνωσης.

Τα «Τρίτσεια 2017» προς τιμήν του μεγάλου κεφαλλονίτη οραματιστή Αντώνη Τρίτση, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και αρκετός κόσμος βρέθηκε στο στάδιο και παρακολούθησε τους αγώνες, χειροκροτώντας τις προσπάθειες μικρών και μεγάλων.

Το παρών έδωσαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλονιάς Δημήτριος, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας,ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, η περιφερειακή σύμβουλος Σουζάνα Πεφάνη, ο Ηλίας Μπεριάτος από το Ίδρυμα Τρίστη, ενώ την έναρξη των αγώνων έκανε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης

Τους αγώνες κάλυψε για μία ακόμη φορά η ΕΡΤ με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο, και οπερατέρ τον «δικό μας» Γιάννη Παπαδάτο. Ξεχωριστό χρώμα έδωσαν και οι μαζορέτες της σχολής Art $ Style Dance Studio της Ολγας Γαλιατσάτου. 

Γιώργος Χαλαβαζής

 

 

 Φόρτωση…

Φόρτωση…