"Αφεντικό" ο ΑΣΚ στους έφηβους με άνετη νίκη επί του Κεφαλληνιακού στο τοπικό ντέρμπι – Χειροκροτήθηκαν οι ομάδες

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 23:59

"Αφεντικό" ο ΑΣΚ στους έφηβους με άνετη νίκη επί του Κεφαλληνιακού στο τοπικό ντέρμπι – Χειροκροτήθηκαν οι ομάδες

Οι έφηβοι του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά έκλεισαν με άνετη νίκη (90-27) στο τοπικό ντέρμπι της Κεφαλονιάς, επί του Κεφαλληνιακού 2013, την σπουδαία πορεία τους στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, η οποία τους βρήκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου!

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής 

Ο ΑΣΚ πέρασε ως πρώτος και συνεχίζει στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, καθώς και απόψε στο παιχνίδι με τον συμπολίτη ΚΑΟ 2013, έδειξε και πάλι πολύ θετικά στοιχεία.

Οι δύο ομάδες, πριν ξεκινήσει ο αγώνας φωτογραφήθηκαν μαζί και κέρδισαν το αυθόρμητο χειροκρότημα του κόσμου που βρισκόταν στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης». Ήταν μία πολύ ευχάριστη εικόνα, που μας άρεσε πάρα πολύ που την είδαμε. Αλλωστε ο αθλητισμός πρέπει πάντα να ενώνει... 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι δεν χωράει κριτικής, με τους έφηβους του ΑΣΚ να παίρνουν από την αρχή το προβάδισμα και να φτάνουν σε μία άνετη νίκη.

Μετά τον αγώνα, ο γενικός διευθυντής του ΑΣΚ Θανάσης Μουίκης, παρέθεσε δείπνο στην ομάδα, ώστε να γιορταστεί η επιτυχία της ομάδας που ολοκλήρωσε την πρώτη του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, στην κορυφή του Ομίλου.

ΑΣΚ – ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2013

90-27

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ – ΕΛ ΑΝΥ

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-8, 37-10, 59-19, 90-27


ΑΣΚ: (Μανώλης Δούλιας): Ρουχωτάς 3 (1), Παγουλάτος 15, Ζαπάντης 2, Γιαννάτος 27 (1), Θεοδωράτος, Διακρούσης 2, Ντεράι 5 (1), Παυλάτος , Χατζής 11, Μουίκης 16, Βαλλιανάτος, Τραυλός 9.

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2013: (Απ. Δαμκαλής) Γασπαράτος 2, Κουταβάς, Δεληκωστόπουλος, Παπαδημάτος Χ, Μπλέτσος Γ. , Βασιλάτος , Βασιλάκης 6, Βανδώρος, Παπαδημάτος Γ. 4, Κουμαριώτης 5, Μπλέτσος Δ. 8, Δαναλάτος 2.


Ετικέτες:

Φόρτωση…

Φόρτωση…