Ανανέωσε με Βιτωράτο, ανακοίνωσε Βαγγέλη Μιχαλάτο ο Α.Ο. Σάμης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016 13:01

Ανανέωσε με Βιτωράτο, ανακοίνωσε Βαγγέλη Μιχαλάτο ο Α.Ο. Σάμης

Η διοίκηση του Α.Ο. Σάμης, μετά την πολύ καλή πορεία της ομάδας στο περυσινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, αλλά και σε αυτή στο τοπικό κύπελλο, ανακοινώνει, την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Κώστα Βιτωράτο, ο οποίος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και τη φετινή περίοδο.

Επειδή όμως θεωρούμε, ότι πρέπει να στελεχώσουμε κατάλληλα το τεχνικό μας team και κυρίως με ικανούς ανθρώπους που έμπρακτα αποδεικνύουν την αγάπη τους στον Α.Ο. Σάμης, ώστε να βοηθηθεί το έργο του προπονητή μας, ανακοινώνουμε τον Βαγγέλη Μιχαλάτο, έναν άνθρωπο «ιστορία» της ομάδας.

68fc6050-54b2-41ae-8c53-d1da538d683b

2a3746a4-b5d3-42b9-9ed8-c9fd97ffd2b9

Πέρυσι βάλαμε το «λιθαράκι» της δημιουργίας μιας εξαιρετικής ομάδας και τα καταφέραμε μέχρι ένα σημείο. Έμεινε ακόμη ένα βήμα και θεωρούμε ότι φέτος ήρθε η κατάλληλη ώρα, οι προσπάθειες όλων μας να δικαιωθούν και η Σάμη, στη φυσική της πλέον έδρα να κάνει το «βήμα» παραπάνω!

Ευχόμαστε σε όλους καλή σεζόν και πιστεύουμε με την βοήθεια της Διοίκησης, των φιλάθλων και των ποδοσφαιριστών μας, να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                      ο Γραμματέας

Γ. Πολυχρονάτος