Με 14 αθλητές ο ΚΟΑ στο πρωτάθλημα τένις της ΣΤ Ένωσης στην Πάτρα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 00:05

Με 14 αθλητές ο ΚΟΑ στο πρωτάθλημα τένις της ΣΤ Ένωσης στην Πάτρα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ ΤΟ 1Ο ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤ ΄ΕΝΩΣΗΣ Ο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ 14 ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 12-14 .

Η ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ 12 ΣΕ 32 ΤΑΜΠΛΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 16. Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΦΙΟΡΕΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ 14 ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ 32 ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 16.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ 14 ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ 32 ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 16 Ο ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ 12 ΣΕ ΤΑΜΠΛΟ 64 ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ 8 .

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ :

ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ ΜΠΕΛΑ ,ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΜΠΟΒΟΛΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ,ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ,ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ,ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΤΟΥΛΑΤΟΥ ΦΙΟΡΕΝΙΑ ,ΖΑΠΑΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ, ΦΟΥΡΝΙΕΡ ΝΩΝΤΑΣ, ΤΡΑΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ, ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ.

ΤΟ Δ.Σ. ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ ΚΟΜΗΤΑ ΜΑΚΗ, ΑΝΤΩΝΑΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΠΑΤΟ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                               Ο Γραμματέας

Ανδρεόλα Ελένη                       Νίκος Τσιμαρας


Ετικέτες: