ΕΠΣΚΙ: "Πολύ δύσκολη η παραχώρηση του Ενωσιακού γηπέδου Φαρακλάτων για τις ανάγκες του Δήμου"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 14:32

ΕΠΣΚΙ: "Πολύ δύσκολη η παραχώρηση του Ενωσιακού γηπέδου Φαρακλάτων για τις ανάγκες του Δήμου"

Το γηπεδικό ζήτημα της Κεφαλονιάς έχει και άλλες φορές συζητηθεί μεταξύ ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ και Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και μάλιστα με την παρουσία Σωματείων, και ουδέποτε βρέθηκε λύση, αφού η υποδειχθείσα από εμάς ακολουθητέα διαδικασία δεν εφαρμόστηκε ποτέ.

Επειδή από δημοσιεύματα, πληροφορούμεθα ότι επίκειται παραχώρηση του γηπέδου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για τις ανάγκες των τοπικών Πρωταθλημάτων, η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. γνωστοποιεί ότι ουδεμία προσπάθεια επικοινωνίας με την Ε.Π.Ο. και από κανένα φορέα έχει λάβει χώρα μέχρι αυτή τη στιγμή.

Η Ε.Π.Ο. ενδιαφέρεται πρωτίστως για τη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων υποδομών και μικτών ομάδων, χωρίς ωστόσο να αδιαφορεί και για τα άλλα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Σήμερα και μετά την ανακοίνωση σε Μ.Μ.Ε του Νομού, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. επικοινώνησε ο ίδιος με τον Πρόεδρο της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. τηλεφωνικά, από την Ιταλία που βρίσκεται για τους Μεσογειακούς αγώνες, και συζήτησαν τη δυνατότητα να συναντηθούν την επόμενη Παρασκευή, εξηγώντας του, ότι η δυνατότητα παραχώρησης του Ενωσιακού γηπέδου για τις ανάγκες του Δήμου χωρίς όρους, είναι πάρα πολύ δύσκολη, και πάντως πρέπει να προηγηθεί αίτημα του Δήμου Κεφαλονιάς προς την Ε.Π.Ο.

Θεωρούμε σημαντικό να γνωρίζουν τα παραπάνω όλοι οι εμπλεκόμενοι και ας μην αγνοούν ότι η Ένωσή μας από καιρό προσπαθεί για τη βελτίωση των αγωνιστικών χώρων της Κεφαλονιάς, επιτυγχάνοντας μάλιστα χρηματική βοήθεια από την UEFA προς το νησί μας για την οποίαν η μη λήψη της δεν οφείλεται καθόλου στην Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και στο ποδόσφαιρο.

Από την Ε.Π.Σ.Κ.Ι.