Δεν ήταν απλά αγώνας δρόμου, ήταν … διαμαρτυρία για την κατάσταση στο Τραπεζάκι! (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 23:20

Δεν ήταν απλά αγώνας δρόμου, ήταν … διαμαρτυρία για την κατάσταση στο Τραπεζάκι! (εικόνες + video)

Δεν ήταν απλά ένας αγώνας δρόμου, αλλά μία ανεπίσημη «κραυγή» διαμαρτυρίας, του απλού κόσμου, για την κατάσταση που επικρατεί φέτος σε μία από τις ομορφότερες και πιο φημισμένες παραλίες της Κεφαλονιάς, το Τραπεζάκι!

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Όπως εδώ και αρκετό καιρό το Inkefalonia.gr έχει επισημάνει με άρθρα του στις 11 Μαΐου και στις 7 Αυγούστου, φέτος η κατάσταση στην παραλία είναι απογοητευτική με τα φύκια να την έχουν σκεπάσει και ουσιαστικά "αχρηστεύσει".

Αυτό τονίστηκε σε όλους τους τόνους από τους συμμετέχοντες στον 5ο Αγώνα Δρόμου για το Τραπεζάκι, τον οποίο και φέτος διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος «Ευκοσμία».

Οι περισσότεροι, μάλιστα, που διαμαρτυρήθηκαν είναι Κεφαλονίτες που ζουν στην Αθήνα και ερχόμενοι και το φετινό καλοκαίρι στο νησί, απογοητεύτηκαν με την εικόνα που είχε η αγαπημένη τους παραλία.

«Κατάντια που είναι φέτος κλειστή η παραλία – Στενοχωριόμαστε όλοι γι αυτή την κατάσταση – Σας παρακαλούμε καθαρίστε το»

62417434dea253f4d1f9ddd767fecb5f XL

«Είναι κατάντια που είναι φέτος κλειστή η παραλία – Στενοχωριόμαστε όλοι γι αυτή την κατάσταση – Σας παρακαλούμε καθαρίστε το» ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση. Μεγάλων και μικρών...

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις της αντιπροέδρου του Συλλόγου Ολγας Γεωργοπούλου, του προέδρου Χαράλαμπου Καρλή, αλλά και μικρών παιδιών που επιθυμούν να κολυμπήσουν και πάλι στην όμορφη παραλία της Λειβαθούς.

https://www.youtube.com/watch?v=6fnS4BUW2ZM

Στο αγωνιστικό κομμάτι, φέτος η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη και οι δρομείς μικροί και μεγάλοι χάρηκαν την σχετικά σύντομη (2.5 χιλιόμετρα), αλλά δύσκολη διαδρομή...

Στην εκκίνηση, το παρών έδωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης, ο οποίος όμως αποχώρησε λόγω μίας ανειλημμένης υποχρέωσης, ενώ τα νερά του αγώνα ήταν προσφορά του Kourkoumelis Travel.

Την ασφάλεια στους δρομείς, εξασφάλισε, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας «Εικοσιμίας», που είχε πολυπληθή παρουσία στον αγώνα!

Παρακάτω εικόνες από τον αγώνα και τις απονομές που ακολούθησαν


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250