Ξεκίνησε το τουρνουά UEFA Grassroots στο Αργοστόλι (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 10:45

Ξεκίνησε το τουρνουά UEFA Grassroots στο Αργοστόλι (εικόνες)

Ξεκίνησε το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό Αντώνης Τρίτσης του Αργοστολίου το τουρνουά UEFA Grassroots.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Περίπου 40 παιδιά, έδωσαν το παρών και διασκέδασαν παίζοντας ποδόσφαιρο Σάλας σε ένα τουρνουά 5Χ5.

Το πρόγραμμα της UEFA Grassroots έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια με σκοπό την διάδοση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου ειδικά στις μικρές ηλικίες για αγόρια και κορίτσια και για πρώτη φορά έρχεται και στην Κεφαλονιά .
Στις διοργανώσεις αυτές (διασκεδαστικά τουρνουά) τα παιχνίδια που διεξάγονται έχουν διασκεδαστικό χαρακτήρα και απώτερο σκοπό την γνωριμία και

εξοικείωση των μικρών και των γονέων τους με το ποδόσφαιρο, σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Το παρών κατά την πρώτη μέρα του τουρνουά έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Μαζαράκης, ο οποίος είναι και μέλος της επιτροπής του UEFA Grassroots.

Το τουρνουά θα συνεχιστεί και την Κυριακή στις 6 μ.μ. στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».

«Έχουμε τη χαρά να βρισκόμαστε σήμερα στο κλειστό Αργοστολίου στην πρεμιέρα του τουρνουά της UEFA Grassroots. Ευχαριστούμε τον πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ και το προσωπικό της για την παραχώρηση του χώρου για να γίνει η διοργάνωση σε συνεργασία με την Ενωση Σάλας. Στην επιτροπή Grassroots της UEFA είναι μέλος ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Μαζαράκης.

Είναι μία διοργάνωση που έχει να κάνει με την είσοδο των παιδιών στο διασκεδαστικό τμήμα του ποδοσφαίρου, ώστε να μπούνε στο άθλημα μέσα από την χαρά και την διασκέδαση. Πρώτη φορά διοργανώνεται στην Κεφαλονιά» τόνισε ο αντιπδρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής.

Παρακάτω εικόνες από το τουρνουά




00 inkefalonia general ad 300X250