Arsenal S.S.: Ο Μάριο Μπόνιτς, οι καινοτομίες της ακαδημίας και τα… μυστικά προς τους νεαρούς αθλητές!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Μαΐου 2015 14:11

Arsenal S.S.: Ο Μάριο Μπόνιτς, οι καινοτομίες της ακαδημίας και τα… μυστικά προς τους νεαρούς αθλητές!

Πολλά και ενδιαφέροντα ειπώθηκαν στη συνάντηση -  ενημέρωση με τους γονείς των αθλητών της ακαδημίας Arsenal Soccer School στην Κεφαλονιά, το Σάββατο το απόγευμα στο Επιμελητήριο, στην οποία το παρών έδωσε ο Μάριο Μπόνιτς!

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Η σπουδαία μορφή του Κροατικού ποδοσφαίρου και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο οποίος αγωνίστηκε και στο Ελληνικό πρωτάθλημα την δεκαετία του ’80, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κεφαλονιά και από την θέση του μέλους του προπονητικού τιμ της Arsenalστην Ελλάδα, παρακολούθησε εν δράσει τους αθλητές της ακαδημίας. Οπότε είχε πολλά και ενδιαφέροντα να πει…

Στο πάνελ, βρέθηκαν ο υπεύθυνος προπονητής της ArsenalΚεφαλονιάς Δημήτρης Ζησιμάτος, ο Διευθυντής ακαδημιών Arsenal στην Ελλάδα Αντώνης Βλάχος, αλλά και ο πρόεδρος της Εικοσιμίας Θανάσης Μιχαλάτος.

DSC 0091

«Στόχος της ακαδημίας είναι να φτιάχνουμε πρώτα χαρακτήρες και μετά ποδοσφαιριστές» ήταν τα λόγια του Δημήτρη Ζησιμάτου και συνέχισε: «Φέτος η ακαδημίας εφάρμοσε πολλές καινοτομίες, όπως ήταν η εργομετρική αξιολόγηση των αθλητών και στο μέλλον θα κάνουμε ακόμα περισσότερα, όπως η δημιουργία γυναικείου τμήματος. Φέτος είχαμε την τιμή να επιλεγούμε στις 125 ακαδημίες που μπήκαν στο SportsAcademyτου ΟΠΑΠ και πλέον θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα παιδιά είναι ασφαλισμένα».

Ακούστε παρακάτω την ομιλία του


Audio recording and upload >>

DSC 0109

 

Αν συνεχεία τον λόγο πήρε, ο Αντώνης Βλάχος ο οποίος δήλωσε πως: «είμαστε ένα ποδοσφαιρικό σχολείο. Η σχολή της Arsenalστην Κεφαλονιά, είναι μία από τις παλαιότερες ακαδημίες στην Ελλάδα. Θέλω να σας βεβαιώσω ότι ένα παιδί μπορεί να πάρει τις ευκαιρίες του και από την Κεφαλονιά όπου ζει και μεγαλώνει. Από την πλευρά μας ως Arsenalείμαστε ευτυχισμένοι με αυτή την συνεργασία που έχουμε με την σχολή της Κεφαλονιάς».

Ακούστε την ομιλία του


Record music and voice >>

 

DSC 0114

Ο σπουδαίος Μάριο Μπόνιτς τόνισε: «Προέρχομαι από μία χώρα (Κροατία), που το ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο και δίνουμε μεγάλη έμφαση στις μικρές ηλικίες. Το πρόγραμμά που ακολουθεί η Arsenalείναι πολύ πετυχημένο, ενώ και ο Έλληνας έχει πολύ ταλέντο. Πλέον δίνουμε στους Έλληνες παίκτες που έχουν ταλέντο τη δυνατότητα να παίξουν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Για να διακριθεί ένα παιδί όμως, εκτός από ταλέντο χρειάζεται σκληρή δουλειά και θέληση» καταλήγοντας ο κ. Μπόνιτς μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ακαδημία της Arsenalστην Κεφαλονιά: «Τα παιδιά που είδα αυτές τις μέρες που βρίσκομαι στην Κεφαλονιά, είναι πάρα πολύ καλά δουλεμένα και αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή Δημήτρη Ζησιμάτο γι’ αυτό».

Ακούστε την ομιλία του


Record and upload voice >>

 

DSC 0106

Τελευταίος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Εικοσιμίας Θανάσης Μιχαλάτος ο οποίος δήλωσε: « Κάποια παιδιά ξεκινούν και εν συνεχεία σταματούν. Θα πρέπει να το προσέξουν πολύ αυτό οι γονείς και θα πρέπει να στηρίζουν περισσότερο τα παιδιά τους, διότι υπήρχαν παιδιά με ταλέντο, αλλά μετά σταμάτησαν».

Ακούστε την ομιλία του


Voice Recorder >>

Εν συνεχεία έγινε συζήτηση με τους γονείς στην οποία δόθηκε μεταξύ άλλων έμφαση στην δυνατότητα να συνεχίσουν οι αθλητές που βγαίνουν από το πρόγραμμα του ArsenalSoccerSchoolσε ηλικία 14 χρονών, στην ομάδα της Εικοσιμίας.

Παρακάτω εικόνες από την συνάντηση

DSC 0089DSC 0092DSC 0093DSC 0094DSC 0095DSC 0097DSC 0098DSC 0103DSC 0105DSC 0108DSC 0110DSC 0113DSC 0121


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250