Ο Αστέρας Αμαλιάδας είδε… αστεράκια από την ΑΕΚ! (Σπουδαία νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» με 3-0 στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 19:01

Ο Αστέρας Αμαλιάδας είδε… αστεράκια από την ΑΕΚ! (Σπουδαία νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» με 3-0 στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική)

Ο Αστέρας Αμαλιάδας είδε... αστεράκια από την ΑΕΚ!

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ΑΕΚ επί του Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο με 3-0 στο ΔΑΚ Αργοστολίου και ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθειά της στα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική.

Η ομάδα της Κεφαλονιάς, ήταν εξαιρετική στο παιχνίδι, αιφνιδίασε τον αντίπαλό της, καθώς προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της φτάνοντας και σε τρίτο τέρμα!

Τα γκολ για την ΑΕΚ σημείωσαν οι Κουμαριώτης στο 3', Εμιλιάνο στο 41', ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» της σπουδαίας νίκης έβαλε ο Χασάι στο 75'.

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, στο γήπεδο Αμπελοκήπων Ζακύνθου, ο ΑΟ Λεβάντες πήρε σημαντική νίκη με 2-1 απέναντι στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου Πάτρας.

Πλέον η ΑΕΚ μπήκε οδηγός στην βαθμολογία του Ομιλου και έχει κάθε δικαίωμα να αισιοδοξεί για μία ακόμη καλύτερη συνέχεια!

Η 2η Αγωνιστική : Τετάρτη 13/5/15, Ώρα 17.00
Γήπεδο Αγίου Βασιλείου: Κεραυνός Αγίου Βασιλείου – ΑΕ Κεφαλληνίας

Στάδιο Αμαλιάδας: Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλο – ΑΟ Λεβάντες

Η Βαθμολογία

1. ΑΕ Κεφαλονιάς 3-0 3
2. ΑΟ Λεβάντε 2-1 3
3. Κεραυνός Αγ. Βασιλείου 1-2 0
4. Αστέρας/ Πανόπουλο 0-3 0


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250