Α’ ΕΠΣΚΙ Πλέι Οφ: Αναλλοίωτο το σκηνικό μετά την πρώτη αγωνιστική (Διλινάτα – Εικοσιμία 1-1)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 21:03

Α’ ΕΠΣΚΙ Πλέι Οφ: Αναλλοίωτο το σκηνικό μετά την πρώτη αγωνιστική (Διλινάτα – Εικοσιμία 1-1)

Με δύο ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ, άνοιξαν τα φετινά πλέι οφ στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΚΙ. Ετσι, μετά το χθεσινό 1-1 ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΟΚΙ, ισόπαλοι με το ίδιο σκορ αναδείχθηκαν πριν από λίγο στο ΔΑΚ Αργοστολίου και τα Διλινάτα με την Εικοσιμία. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Πλέον και οι τέσσερις ομάδες, πήραν την πρώτη αγωνιστική από έναν βαθμό και η κατάσταση, παραμένει ρευστή.

Το σημερινό παιχνίδι, δεν διακρίθηκε ποιοτικά, καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν για τους δικούς τους λόγους τη νίκη, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο.

Οι ευκαιρίες ήταν λίγες, ενώ και τα δύο γκολ σημειώθηκαν από στημένες φάσεις.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο μηδέν. Ο Γιαννάς στο 13' «σώζει» την Εικοσιμία στο τετ - α-τετ με τον Διονύση Τζωρτζάτο, ενώ στο 40' ο Κονόμης προσπαθεί να «τρυπήσει» την άμυνα των Διλινάτων , ωστόσο το σουτ του περνάει άουτ.

Στην επανάληψη, η Εικοσιμία κατάφερε να προηγηθεί στο 58' με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αρντίτ Μπούσι. Τα Διλινάτα, όμως απάντησαν τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 63' όταν ο Κονόμης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Διονύση Τζωρτζάτο. Ο διαιτητής Ματιάτος καταλόγισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χρήστος Τζωρτζάτος.

Στο 89' ο τερματοφύλακας των Διλινάτων Καλαφάτης, θα κάνει μία μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Κονόμη και θα κρατήσει έτσι την ισοπαλία για την ομάδα του.

Διαιτητές: Ματιάτος – Βασιλόπουλος – Αβάζαρος
ΔΙΛΙΝΑΤΑ (Ρέτσι Γκόνι): Καλαφάτης, Κουρκουμέλης (64' Κατσούρης), Τζωρτζάτος Κ. Τζωρτζάτος Δημ., Αναλυτής Θ., Χαραλαμπόγλου (83' Κορσιάνος), Τζωρτζάτος Διον., Ταγκίρης, Τανουσάι, Τζωρτζάτος Χρ., Τζωρτζάτος Φ.,
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ (Δημήτρης Ζησιμάτος): Γιαννάς, Κουμαριώτης (78' Ψάλτης), Κονόμης, Μινέτος Χρ., Μινέτος Γ., Ντουκάι, Αποστολάτος, Αντωνάτος (46' Γερασιμάτος), Μπούσι, Αποστόλου (68' Αλεξανδράτος), Κοκκόσης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ (1η αγωνιστική
1. Διλινάτα 5
2. ΑΕΚ 3
3. ΑΟΚΙ 2
4. Εικοσιμία 1

Παρακάτω εικόνες από την αναμέτρηση Διλινάτα - Εικοσιμία


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250