Κάθε χρόνο και καλύτερος! Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 5ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 17:49

Κάθε χρόνο και καλύτερος! Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 5ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου (εικόνες + video)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα ο 5ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου, ο οποίος διεξήχθη για πρώτη φορά υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο καλός καιρός, η μεγάλη συμμετοχή σε αθλητές (πάνω από 200), η πολύ καλή οργάνωση και η άριστη διάθεση από όλους, βοήθησαν ώστε να διεξαχθεί ένα πολύ όμορφο αθλητικό event στην καρδιά του Αργοστολίου.

Πρώτος στους άνδρες αναδείχθηκε ο Αλέξης Πασπάτης, με δεύτερο τον Γιάννη Σταματόπουλο και τρίτο τον Γεράσιμο Γρίβα, ενώ πρώτη στις γυναίκες τερμάτισε η Πασπάτη. Βεβαίως θα ακολουθήσει αναλυτικό άρθρο με όλους τους χρόνους και την σειρά κατάταξης των αθλητών.

Πριν το ξεκίνημα του βασικού αγώνα των 10 χιλιομέτρων , διεξήχθησαν με επιτυχία και οι αγώνες των μικρών.
Στον αγώνα, παρουσία είχαν οι Εθελοντές Σαμαρείτες και η ΕΠΑΣ Νοσηλευτών, το σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αργοστολίου, ενώ ο φωτογραφείο Λουκάτος πρωτοτύπησε και βράβευσε με μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή τον τελευταίο που τερμάτισε στον Αγώνα!

Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι στα 10 χιλιόμετρα έτρεξε και τερμάτισε ο 88χρονος Σπύρος Αντωνάτος. Χίλια Μπράβο!

Το παρών στον αγώνα έδωσαν η βουλευτής Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές στους νικητές, μαζί με τον διοικητή του Νοσοκομείου Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο και τον διευθυντή της ΕΠΑΣ Σπύρο Σακαλή. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, έτρεξε και φέτος στον αγώνα.

Η Κατερίνα Φωκά, ο Διονύσης Φωκάς και η Βάνια Σαμόλη από την οργανωτική επιτροπή του Βαλλιάνειου, "έτρεξαν" και φέτος πάρα πολύ για να είναι όλα στην εντέλεια.

Την παρουσίαση του αγώνα έκαναν ο δημοσιογράφος Σάκης Βούτος και η Γιάννα Κουλουμπή.

Τον αγώνα «έντυσαν» μουσικά ο DJ Θωμάς Βουτσινάς και ο Αγης Κονιδάρης.

Σε νεότερο άρθρο θα δημοσιευθούν όλα τα event που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του 5ου Βαλλιάνειου με τα χορευτικά από τις σχολές χορού και τους αγώνες πάλης.

Παρακάτω εικόνες και βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=dtE7GAaWojY

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250