Με γκολ του Αυλωνίτη ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 21:42

Με γκολ του Αυλωνίτη ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό

Με γκολ του Αυλωνίτη στο 59' ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα.  

***Ανέβηκε η ένταση λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι των «αιωνίων», καθώς από τον Παναθηναϊκό δεν άφησαν ασχολίαστο το περιστατικό με το φέρετρο που άφησαν φίλοι του Ολυμπιακού έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Οι «πράσινοι» εξέφρασαν την ανησυχία τους για τους υψηλούς τόνους εν όψει του αποψινού αγώνα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μετά το χθεσινοβραδινό συμβάν, για οτιδήποτε συμβεί στο ντέρμπι αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός».

Πάντως το πούλμαν της αποστολής του ΠΑΟ έφθασε στο «Γ. Καραϊσκάκης» λίγο μετά τις 5 μ.μ. χωρίς προβλήματα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν μια πρώτη «γνωριμία» με τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ενώ υπό την παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού βγήκαν στο χορτάρι οι παίκτες των Ερυθρολεύκων. Μαζί τους ήταν και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, που χαιρέτησε πολλούς από τους παίκτες.

Ωστόσο ο αγώνας δεν κατέστη δυνατό να ξεκινήσει στην προγραμματισμένη ώρα έναρξης, στις 7.30 μ.μ., καθώς η ατμόσφαιρα ήταν πνιγηρή εξαιτίας καπνογόνων που έκαναν και την ορατότητα στον αγωνιστικό χώρο εξαιρετικά περιορισμένη.

ΤΑ ΝΕΑ




00 inkefalonia general ad 300X250