Ξεκίνησε την προετοιμασία της και η Εικοσιμία (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 07:37

Ξεκίνησε την προετοιμασία της και η Εικοσιμία (εικόνες)

Χθες το απόγευμα στο γήπεδο των Κεραμειών ξεκίνησε την προετοιμασία της και η ομάδα της Εικοσιμίας. Στον αγωνιστικό χώρο και στην "πρώτη" της χρονιάς παρουσιάστηκαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, νέοι και παλιοί, ενώ αυτοί που δεν ήταν, απουσίαζαν δικαιολογημένα λόγω εργασίας. Από τη διοίκηση το παρών έδωσαν τα περισσότερα από τα μέλη με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Θανάση Μιχαλάτο, ο οποίος εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές ευχόμενος καλή χρονιά.

Στη συνέχεια ο λόγος στον Δημήτρη Ζησιμάτο τον προπονητή της Εικοσιμίας ο οποίος αφού και αυτός καλωσόρισε με τη σειρά του τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες, τους εξήγησε αναλυτικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας και ζήτησε από όλους να είναι τυπικοί όσον αφορά την παρουσία τους αφού το κομμάτι αυτό είναι το πιο σημαντικό για τους ίδιους.
Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές «πάτησαν» γήπεδο με τον Δημήτρη Ζησιμάτο να ακολουθεί σαν πρώτη μέρα ένα χαλαρό πρόγραμμα.
Να θυμίσουμε ότι φέτος η Εικοσιμία ενισχύθηκε σημαντικά αφού απόκτησε πολλούς και σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα απέκτησε τον Νίκο Ψάλτη από την Α.Ε. Κεφαλονιάς, τον Άθω Τραυλό από τους Πρόννους, τον Ηλία Γιαννά και τον Δημήτρη Αποστόλου από την Περιβόλα.
Από την άλλη παρελθόν από τους «κυανόλευκους» αποτελούν οι Αποστόλης Καραίσκος, Χρήστος Φωκάς, Παύλος Βιτώρος, Βαγγέλης Βολτέρας, Νίκος Κόρμαλης και ο μικρός Αλέξανδρος Τζωρτζάτος.
Να θυμίσουμε και την ένταξη στο ρόστερ των ακαδημιών των νεαρών Αιμίλιου Κουρκουμέλη (Πρόννοι), Χρήστου Κουρκουμέλη (Πρόννοι), Γιώργου Δρακονταειδή (Διλινάτα).
Φώτο από τη σημερινή πρώτη της Εικοσιμίας
 
 
 
sportsthea.blogspot.gr



00 inkefalonia general ad 300X250