Σε πανελλήνιο πρωτάθλημα Κανόε- Καγιάκ στο Μεσολόγγι ο ΝΟΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014 14:00

Σε πανελλήνιο πρωτάθλημα  Κανόε- Καγιάκ στο Μεσολόγγι ο ΝΟΑ

Το τμήμα κανόε- καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι στις 8-10 Αυγούστου 2014, συμμετείχε στο 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε- Καγιάκ που πραγματοποιήθηκε στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου.

 Το εν λόγω Πρωτάθλημα διοργάνώνεται κάθε χρόνο για τις μικρές ηλικίες (8 έως 14 ετών)  με τις κατηγορίες:  Προαγωνιστική Παίδων – Κορασίδων,  Παίδων – Κορασίδων Αρχαρίων  και Παμπαίδων – Παγκορασίδων.

Φέτος συμμετείχαν 21 σωματεία απ' όλη την Ελλάδα με 280 συνολικά αθλητές.

        Η αποστολή του Ομίλου μας έλαβε μέρος με 14 αθλητές – τριες , με τον προπονητή τους κ. Ντβούλιατ Σεργκέι και συνοδό τη  Γεν. Γραμματέα κα Μωραϊτου Αλεξία.

Στη Γενική Βαθμολογία ο Όμιλός μας κατέλαβε την 13η θέση με 65 βαθμούς.

        Η διοργάνωση ήταν άρτια και οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για τα αγωνίσματα σπρίντ.  Ο συναγωνισμός μεγάλος , παρ' όλα αυτά οι αθλητές – τριές μας  κατάφεραν να περάσουν στους ημιτελικούς και τους τελικούς των αγωνισμάτων και να βελτιώσουν την απόδοσή τους.

        Έκπληξη των αγώνων και των παραγόντων αποτέλεσε η εμφάνιση του Ντβούλιατ Βλάντικ του οποίου η τεχνική και η δυναμική του κατέφερε να αποσπάσει δύο χρυσά μετάλλια όπως τα έχουμε αναφέρουμε παρακάτω και  να να ανακυρηχθεί Πρωταθλητής Ελλάδας με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

        Επίσης από τους 14 αθλητές μας οι 10 ήταν μέσα στους τελικούς των αγωνισμάτων και οι τέσσερις έστασαν μέχρι τους ημιτελικούς.

        Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν:

C1 (μονό κανόε) 1000μ.  Παμπαίδων  1η θέση με τον Ντβούλιατ Βλάντικ

C1 (μονό κανόε)   200μ.  Παμπαίδων  1η θέση με τον Ντβούλιατ Βλάντικ

Κ4 (τετραπλό καγιάκ) 500μ. Παγκορασίδων 2η θέση με τις Κρούσου Άννα, Λασκαράτου Δανάη, Καββαδία Αναστασία, Σκένα Κατερίνα

Κ2 (διπλό καγιάκ) 500μ. Παγκορασίδων 4η θέση με τις Κρούσσου Άννα , Λασκαράτου Δανάη

C1 (μονό κανόε) 1000μ.  Παμπαίδων  5η θέση με τον Τσίπη Χούλιο

C1 (μονό κανόε)  200μ.  Παμπαίδων  5η θέση με τον Τσίπη Χούλιο

Κ2 (διπλό καγιάκ) 200μ. Παίδων Αρχαρίων  6η θέση με τους Βουτσινά Νικόλα και Λασκαράτο Παύλο

Οι αθλητές- τριες μας Δεστούνη Χρύσα, Μπρούσκος Ανδρέας, Ρόκκος Αλέξανδρος και Μαμασούλας Νίκος με την αξιόλογη προσπάθεια τους έφτασαν μέχρι τους ημιτελικούς των αγωνισμάτων.

        Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, ευχόμαστε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους. Ευχαριστούμε τους γονείς τους για τη βοήθεια,  τη συμπαράστασή τους και τη συνεργασία τους μαζί μας.  Συγχαρητήρια επίσης στον προπονητή τους και ευχόμαστε η επιτυχία του  Βλάντικ να συνεχιστεί όχι  μόνο  για τον ίδιο αλλά για τα άλλα παιδιά μας.

        Βλάντικ , ελπίζουμε σύντομα να σε δούμε να εκπροσωπείς με την Εθνική μας την πατρίδα μας!

 Ευχαριστούμε τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για τη μετακίνηση της αποστολής μας.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

                                                                Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.