Ξεκινάει σήμερα το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους "Αννα Πολλάτου"

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 23:39

Ξεκινάει σήμερα το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους "Αννα Πολλάτου"

26ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ «ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ»«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» 26-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014.......................................................................................ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Η πανέμορφη Κεφαλονιά είναι έτοιμη να υποδεχθεί το Διεθνές Φεστιβάλ της Γυμναστικής, που πραγματοποιείται για 26η συνεχή χρονιά με πολυάριθμες συμμετοχές από τη χώρα μας, αλλά και το εξωτερικό.

Η Τελετή Έναρξης θα γίνει την Πέμπτη το βράδυ(21.30) στην Κεντρική Πλατεία του Αργοστολίου.
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ...

Όπως είναι γνωστό, το Φεστιβάλ θα ονομάζεται, πλέον, «Άννα Πολλάτου», στη μνήμη της κορυφαίας αθλήτριας, που έχασε τόσο πρόωρα και άδικα τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα πριν από ενάμιση μήνα.

Η διοργάνωση θα γίνει φέτος σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, καθώς η εκλιπούσα είχε ξεκινήσει την αθλητική της πορεία από τον "Α.Γ.Σ. Επτανήσων Κεφαλονιάς" από την τρυφερή ηλικία των πέντε ετών και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και δημοφιλής στον τόπο καταγωγής της, όπως, άλλωστε, και σε όλη τη χώρα.
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΖΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ-ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Στο Φεστιβάλ θα λάβουν μέρος, περίπου, 2000 αθλούμενοι από πέντε Ευρωπαϊκές χώρες και φυσικά την Ελλάδα.
Νικητές και ηττημένοι δεν θα υπάρχουν. Όλοι θα βραβευτούν για τη συμμετοχή τους.
Οι τετραήμερες εκδηλώσεις θα γίνουν σε Αργοστόλι, Ληξούρι και Κουρκουμελάτα.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η διοργάνωση αυτή είναι πασίγνωστη στο εξωτερικό, ενώ και στην Ελλάδα είναι η αρχαιότερη αυτής της μορφής και της εμβέλειας.
Είναι ένα Φεστιβάλ που ξεκίνησε το 1988, αγαπήθηκε εξ αρχής από τους Κεφαλλονίτες, τις τοπικές αρχές ,αλλά και την ιδιωτική πρωτοβουλία, με αποτέλεσμα να γίνει θεσμός.

Επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο Πρόεδρος του "Α.Γ.Σ.Επτανήσων Κεφαλονιάς" κ. Σταύρος Μπασιαρδής, ο οποίος, επί σειρά ετών, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.