Ευχές από τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013 08:29

Ευχές από τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς

Ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία, δημιουργικότητα και όρεξη για δουλειά, με ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα και συμμετοχή σε απαιτητικότερες διοργανώσεις. Μέλη του Συλλόγου είχαν συμμετοχή σε πολλούς αγώνες δρόμου και βουνού ανά την Ελλάδα, σε αγώνες extreme τριάθλου στο εξωτερικό, σε αγώνα υπεραπόστασης πάνω από 100 χιλιόμετρα στη Ροδόπη. Όπως κάθε χρόνο συμμετείχαμε στον ημιμαραθώνιο της Λευκάδας τον Μάιο με 24 αθλητές καθώς και στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας με πάνω από 30 αθλητές.

Ιδιαίτερη αναφορά στον Γρίβα Γεράσιμο από το Ληξούρι, ο όποιος στον 27ο Βαρτζάκειο αγώνα δρόμου 15χιλ.που γίνεται στην Αθήνα, κατέκτησε την πρώτη θέση σε 800 συμμετέχοντες και στο 10άρι της Κλασσικής Διαδρομής, με χιλιάδες συμμετέχοντες, ήταν στην πρώτη δεκάδα με τον απίστευτο χρόνο 34:10.
Πολύ καλός και βελτιωμένος ο Σκαφιδάς Σπύρος με 2:56 στην Κλασσική Διαδρομή αλλά και οι Σταματόπουλος Γιάννης και Ροδόπουλος Νίκος με πολύ καλούς χρόνους και διακρίσεις. Πολύ καλοί και ο Αντωνέλος Ευάγγελος από Ληξούρι και ο Ζαπάντης Ηλίας από Σκάλα με αξιοζήλευτους χρόνους.

Από τον Οκτώβριο λειτουργεί ακαδημία στίβου στο Ληξούρι με δυο καθηγητές φυσικής αγωγής η οποία έχει 25-30 παιδάκια και πάει πολύ καλά. Στο Ληξούρι τέλος, οι 1-2 μαραθωνοδρόμοι έως το 2006 έχουν ξεπεράσει τους 15 το 2013, γεγονός ενθαρρυντικό για το τρέξιμο στο Ληξούρι αλλά και την υπόλοιπη Κεφαλονιά όπου επικρατεί μια παρόμοια κατάσταση. Όλο και περισσότερο νέοι δρομείς βγαίνουν στους δρόμους, όλο και περισσότερο κόσμος σηκώνεται από τον καναπέ, γεγονός ευχάριστο.

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά.




00 inkefalonia general ad 300X250