Εικοσιμία: Παρέμεινε στο «τιμόνι» ο Δημήτρης Ζησιμάτος

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 11:07

Εικοσιμία: Παρέμεινε στο «τιμόνι» ο Δημήτρης Ζησιμάτος

Μια νέα σελίδα γύρισε στην ιστορία της η Εικοσιμία μετά την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, ενώ παράλληλα οριστικοποιήθηκε και η παραμονή του Δημήτρη Ζησιμάτου στο τιμόνι της ομάδα για μία ακόμη σεζόν. Νέος πρόεδρος της ομάδα από τη Λειβαθώ, είναι ο Κώστας Μικελάτος, με αντιπρόεδρο τον Θανάση Μιχαλάτο. Οι αλλαγές στην προεδρία της Εικοσιμίας προέκυψαν μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λυκούδη, ο οποίος στο νέο σχήμα θα έχει τη θέση του Εφόρου.

Σημαντική κρίνεται πάντως για την ομάδα της Εικοσιμίας και η παραμονή του Δημήτρη Ζησιμάτου και τη νέα σεζόν στην τεχνική ηγεσία της.

Ο νεαρός κόουτς, επέλεξε να παραμείνει για μία ακόμα σεζόν στην ομάδα της καρδιάς του, παρά το γεγονός ότι είχε στα χέρια του προτάσεις και από άλλους συλλόγους της Α' κατηγορίας. Ο Δημήτρης Ζησιμάτος θέλησε έτσι να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και οκτώ χρόνια στην ομάδα και είχε ως κορύφωση την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚΙ το 2011, την συμμετοχή στη Δ' Εθνική, αλλά και του Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ  το 2012.

Γιώργος Χαλαβαζής


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250