Μουσικοχορευτικό σόου στην αυλαία του 25ου Φεστιβάλ «Γυμναστική για Όλους»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013 13:58

Μουσικοχορευτικό σόου στην αυλαία του 25ου Φεστιβάλ «Γυμναστική για Όλους»

Άνοιξε χθες στο βράδυ στην πλατεία Βαλλιάνου η αυλαία για το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ «Γυμναστική για Όλους». Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί σε Αργοστόλι, Ληξούρι και Κουρκουμελάτα και σε αυτό συμμετέχουν ,περίπου, 2000, αθλούμενοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους με τη συνοδεία μουσικής. Κείμενο – Εικόνες: Γιώργος Χαλαβαζής  

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην πλατεία του Αργοστολίου για να πάρει μία πρώτη γεύση από τα προγράμματα των ομάδων που συμμετέχουν στο φεστιβάλ. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Ειρήνη Δαρδαμάνη, την έναρξη κήρυξε ο αντιδήμαρχος Σάββας Σαββαόγλου, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Φεστιβάλ Σταύρος Μπασιαρδής, ο οποίος καλωσόρισε όλες τις αποστολές.

Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Κεφαλονιάς, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Επτανήσων «Κεφαλονιά».

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε χθες από την Κεντρική Πλατεία του Αργοστολίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης».

Δηλώσεις για το φεστιβάλ

Σάββας Σαββαόγλου-Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς: «Είναι πολύ σημαντικό που το Φεστιβάλ αυτό συμπληρώνει 25 χρόνια από την ίδρυσή του. Πιστεύουμε ότι κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερο .Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει να συναρπάζει και για πολλά χρόνια ακόμη να μας προσφέρει όμορφες στιγμές. Εύχομαι καλή διαμονή σε όλους τους αθλούμενους και καλή επιτυχία στο Φεστιβάλ».


Σταύρος Μπασιαρδής-Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής:
«Ποιός θα το πίστευε όταν ξεκινούσαμε , ότι θα συμπληρώναμε 25 χρόνια Φεστιβάλ...Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος. Η διοργάνωση αυτή αγαπήθηκε πολύ, βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο και έχει γίνει θεσμός. Ευχαριστώ πολύ τις τοπικές αρχές για την αμέριστη συμπαράστασή τους. Τόσο την Περιφέρεια, όσο και τον Δήμο Κεφαλονιάς. Ευχαριστώ, βεβαίως και τους ιδιώτες που επι σειρά ετών μας στηρίζουν.

Παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες απο την εκδήλωση

https://www.youtube.com/watch?v=ZyuEKYVOzvw


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250