Eξαιρετική εμφάνιση από Λιγνό - Σουβατζόγλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Παρά Τριάθλου στην Mάλαγα της Ισπανίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 11:50

Eξαιρετική εμφάνιση από Λιγνό - Σουβατζόγλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Παρά Τριάθλου στην Mάλαγα της Ισπανίας

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο Παρα Τριάθλου στη Μάλαγα της Ισπανίας . Στη διοργάνωση, έλαβαν μέρος οι αθλητές του Συλλόγου μας Λιγνός Γεράσιμος και Σουβατζόγλου Γρηγόριος (guide) παρουσιάζοντας μια εξαιρετική εμφάνιση και κατακτώντας την 7η θέση στην κατηγορία PTVI 3 με συνολικό χρόνο 1:08.03.

 Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά ένα μηχανικό πρόβλημα με την αλυσίδα του ποδηλάτου του αθλητή Γεράσιμου Λιγνού στάθηκε ικανό να τον καθυστερήσει 5 λεπτά για την επιδιόρθωσή του, και παρότι ήταν ο αθλητής μέσα στην τριάδα, τελικά να τερματίσει 7ος.

Ο Σύλλογος θέλει να συγχαρεί τους αθλητές αλλά και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Παρατριάθλου κο Μαυρόπουλο Άρη, για την εξαιρετική τους εμφάνιση, και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023, στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί στην πόλη Τάραντο της Ιταλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» κο. Σκιαδόπουλο Γιάννη στο κινητό του τηλέφωνο 6936578508.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                    Η Γεν. Γραμματέας

Σκιαδόπουλος Γιάννης                                                    Παγανοπούλου Ιουλία

ΜΑΛΑΓΑ 2023




00 inkefalonia general ad 300X250