Έπεσε σε «τοίχο» η ΑΕΚ (Έμεινε στο 0-0 με την Αναγέννηση Πατρών)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Μαΐου 2013 22:12

Έπεσε σε «τοίχο» η ΑΕΚ (Έμεινε στο 0-0 με την Αναγέννηση Πατρών)

Η ΑΕΚ πλήρωσε την δυστοκία να τελειώσει 2-3 κλασικές ευκαιρίες και έτσι έμεινε στη «λεύκη» ισοπαλία με την Αναγέννηση Πατρών που την απομάκρυνε ακόμα περισσότερο από την πρώτη θέση του ομίλου και το όνειρο της ανόδου που γίνεται πλέον σχεδόν... απατηλό. Η ομάδα της Κεφαλονιάς πήρε τον πρώτο της βαθμό στη φάση των μπαράζ, ωστόσο θα μπορούσε να είχε φτάσει και σε μία μεγάλη νίκη εάν κατάφερνε να τελειώσει με γκολ τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Και ήταν τόσο κλασικές οι ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ στα τετ- α- τετ που δημιούργησε που νόμιζες πως ο τερματοφύλακας της Πατρινής ομάδας είχε κατεβάσει για τα καλά τα... ρολά!

Οι κλασσικότερες ευκαιρίες της ΑΕΚ δημιουργήθηκαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν 82' όταν το σουτ του Πολλάκη έξω από την περιοχή αποκρούεται ασταθώς από τον Τσιαουνστέλιο, η μπάλα φτάνει στον Χασάη, αλλά και πάλι το σουτ του προσκρούει στο σώμα του τερματοφύλακα της Αναγέννησης.

Στο 85' νέα κλασσική ευκαιρία με τον Χασάη να βγαίνει μόνος (έπειτα από διώξιμο του Ψάλτη λίγο πριν τη σέντρα) απέναντι στον τερματοφύλακα των Πατρινών, όμως το σουτ του θα αποκρουστεί με τα πόδια.

Στις καθυστερήσεις άλλο ένα τετ- α τετ αυτή τη φορά με τον Αντωνόπουλο, αλλά και πάλι ο Τσιαουντσέλιο θα πει «όχι» στον παίκτη της ΑΕΚ.

Και ο Αννινος πάντως στάθηκε «φύλακας άγγελος» για την ΑΕΚ με μία πραγματικά εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Σαμπανέι μέσα από την περιοχή.
Στις καθυστερήσεις ο διαιτητής Κέκελος θα αποβάλει τον Πολλάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Α.Ε. Κ. (Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης, Στεφανάτος (91' Κουμαριώτης Αγγ.), Κούκλης, Λουλούδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης, Χασάη, Κοσμάτος (68' Κουμαριώτης Παν.), Μοσχονάς (80' Ζάβαλης), Περιβολάρης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ :(Φ. Σχοινάς), Τσιαουσντέλιο, Κοκκόλης, Παναγόπουλος (82' Ζαφειρόπουλος), Σπανός, Μαντούκας, Αδαμόπουλος, Ζαφείρας, Τζελέπης 87' Γιαχαλής), Σαμπανέϊ, Τσάλτας (78' Ρουσάκης), Παπαδόπουλος.




00 inkefalonia general ad 300X250