1ο Φεστιβάλ Υγρού Στίβου: Στο Αργοστόλι το παγκοσμίου φήμης ντουέτο της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Jelena Kontic και Ivan Martinovic!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 18:19

1ο Φεστιβάλ Υγρού Στίβου: Στο Αργοστόλι το παγκοσμίου φήμης ντουέτο της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Jelena Kontic και Ivan Martinovic!

Το ανακαινισμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου, θα υποδεχθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου το 1ο Φεστιβάλ Αθλημάτων Υγρού Στίβου.

Εκεί το κοινό θα έχει την δυνατότητα να δει από κοντά, όσα όμορφα και σημαντικά έργα ανακαίνισης και βελτίωσης έχουν γίνει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου, να θαυμάσει το υπέροχο ψηφιδωτό που έχει δημιουργηθεί και να παρακολουθήσει από κοντά τις επιδείξεις των τμημάτων των συλλόγων της Κεφαλονιάς ΝΟΑ, ΝΟΚΙ και Ποσειδώνα Ληξουρίου.

Την εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα, θα λαμπρύνει με την παρουσία της αντιπροσωπεία της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης της Σερβίας (με επτά μέλη) και αντιπροσωπεία της Εθνικής Ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης της Ελλάδας (με δύο μέλη).

Μάλιστα, στο Αργοστόλι θα βρεθεί και το παγκοσμίου φήμης ντουέτο της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης από την Σερβία, Jelena Kontic και Ivan Martinovic και θα δώσει μία εξαιρετική παράσταση στην πισίνα του Κολυμβητηρίου!

Να είστε όλοι εκεί!

Γιώργος Χαλαβαζής




00 inkefalonia general ad 300X250