Ο ΝΟΑ συμμετέχει στο 1ο Φεστιβάλ Αθλημάτων Υγρού Στίβου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 09:18

Ο ΝΟΑ συμμετέχει στο 1ο Φεστιβάλ Αθλημάτων Υγρού Στίβου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου πιστός στα ραντεβού του με τους αγώνες υγρού στίβου σε όλη την χώρα θα συμμετάσχει στο 1ο Φεστιβάλ Αθλημάτων Υγρού Στίβου που διοργανώνει ο Δήμος Αργοστολίου και θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου. Το Φεστιβάλ αυτό είναι μια γιορτή του Υγρού Στίβου μέσα στην έδρα μας, στην πόλη του Αργοστολίου, και στο οποίο με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση θα λάβει μέρος ο ΝΟΑ με τις ομάδες μας.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι συμμετέχουμε στην εκδήλωση αυτή επίσης με γνώμονα να χαρούν οι αθλητές μας και οι γονείς τους την πρόοδο που έχει σημειωθεί στην αποκατάσταση του κολυμβητηρίου. Περαιτέρω όμως θέλουμε να ζητήσουμε από τον Δήμο Αργοστολίου και τον καλούμε σήμερα να μην σταματήσει στην μέση η προσπάθεια αποκατάστασης του κολυμβητηρίου στην σωστή λειτουργική του κατάσταση.

Πέραν των εργασιών αποκατάστασης που, όπως πληροφορούμαστε από δημοσιεύματα, έχουν ολοκληρωθεί, απομένουν και άλλες σημαντικές εργασίες αποκατάστασης – επιδιόρθωσης που πρέπει να πραγματοποιηθούν για τις οποίες έχουμε ενημερώσει τον Δήμο έγκαιρα.

Σημαντικότερη και πιο επείγουσα εργασία είναι η συντήρηση-επισκευή των μηχανημάτων της πισίνας που σήμερα υπολειτουργούν. Επίσης εκκρεμεί ακόμη η αποκατάσταση του γυμναστηρίου που σήμερα δεν λειτουργεί και που είναι απαραίτητο για την σωστή προετοιμασία των αθλητών, η τοποθέτηση των υπόλοιπων βατήρων,καθώς και η τοποθέτηση των ανεμοφρακτών πολύ σημαντικό, η επιδιόρθωση της σάουνας απαραίτητης για την αποκατάσταση των αθλητών, και η αντικατάσταση των διαδρόμων (κουλουαρ) που χωρίζουν τις διαδρομές και έχουν φθαρεί.

Τέλος ευχόμαστε η διοργάνωση του Φεστιβαλ Υγρού Στίβου από τον Δήμο Αργοστολίου να είναι επιτυχημένη να στεριώσει και να γίνεται κάθε χρόνο.

     ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ




00 inkefalonia general ad 300X250