Εξαιρετική εμφάνιση για Λιγνό-Σουβατζόγλου στο World Triathlon Para Series στον Καναδά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 14:25

Εξαιρετική εμφάνιση για Λιγνό-Σουβατζόγλου στο World Triathlon Para Series στον Καναδά

 «WORLD TRIATHLON PARA SERIES MONTREAL ΚΑΙ WORLD PARA CUP LONG BEACH CA, U.S.A.»

Στις 08 και 09 Ιουλίου 2023  πραγματοποιήθηκε το WORLD TRIATHLON PARA SERIES στον Καναδά. Στη διοργάνωση, έλαβαν μέρος οι αθλητές του Συλλόγου μας Λιγνός Γεράσιμος και Σουβατζόγλου Γρηγόριος (guide) παρουσιάζοντας μια εξαιρετική εμφάνιση και κατακτώντας την 6η θέση στην κατηγορία PTVI με συνολικό χρόνο 1:01:32 (κάνοντας το καλύτερο κολύμπι της ημέρας).

Επίσης, στις 14 – 15 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκε το World Triathlon Para Cup στο Long Beach CA, U.S.A.στο οποίο έλαβαν μέρος οι αθλητές Γεράσιμος Λιγνός και Γρηγόρης Σουβατζόγλου και κατέκτησαν την 4η θέση στην κατηγορία PTVI.

Οι αθλητές του Συλλόγου μας για ακόμα μια φόρα απέδειξαν μέσα από μια σειρά διεθνών διοργανώσεων που έχουν λάβει μέρος βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση κερδίζοντας υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024. Επόμενος αγώνας για τους αθλητές είναι το WORLD PARA CUP test event Παρατριάθλου στο Παρίσι που θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου 2023.

Ο Σύλλογος θέλει να συγχαρεί τους αθλητές αλλά και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Παρατριάθλου κο Μαυρόπουλο Άρη, για την επιτυχία τους και την εξαιρετική τους εμφάνιση, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την δυναμική τους για την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» κο. Σκιαδόπουλο Γιάννη στο κινητό του τηλέφωνο 6936578508.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                            Η Γεν. Γραμματέας

Σκιαδόπουλος Γιάννης                                                                 Παγανοπούλου Ιουλία




00 inkefalonia general ad 300X250