ΚOA: Τελετή βράβευσης διακεκριμένων αθλητών αντισφαίρισης 2021

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 10:05

ΚOA: Τελετή βράβευσης διακεκριμένων αθλητών αντισφαίρισης 2021

Σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/3 στα γραφεία του ομίλου, ο ΚΟΑ βράβευσε τους προπονητές και τους αθλητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους την προηγούμενη χρονιά.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ.Τσιλιμιδός ο οποίος πραγματοποίησε τις βραβεύσεις και συνεχάρη τους αθλητές για τις περσινές διακρίσεις. Αναλυτικά βραβεύτηκαν:

- Ο Ιωάννης Τόλης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα της ΣΤ Ένωσης στην κατηγορία αγόρια U12. Για την συμμετοχή του στους 32 καλύτερους του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην ίδια κατηγορία και για την συμμετοχή του στα ημιτελικά της διοργάνωσης Ε2 στην κατηγορία των διπλών αγόρια U12.

- Η Κωνσταντίνα Βινιέρη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης Ενωσιακό Πρωτάθλημα της ΣΤ Ένωσης στην κατηγορία κορίτσια U12.

ΚΟΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ03

- Ο Διονύσης Τζιβράς για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης Ενωσιακό Πρωτάθλημα της ΣΤ Ένωσης στην κατηγορία αγόρια U10.

- Η Κάτια Παπαναστασάτου για την εκπροσώπηση του ομίλου και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Στ Ένωσης στην κατηγορία διπλά γυναικών.

274977686 482258333490007 5179753869818824476 n

- Η Ιφιγένεια Μπόβολου για την εκπροσώπηση του ομίλου και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Στ Ένωσης στην κατηγορία διπλά γυναικών.

- Ο Κωνσταντίνος Σιαμάνης για την εκπροσώπηση του ομίλου και την συμμετοχή του στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Στ Ένωσης στις κατηγορίες μονά ανδρών /διπλάν ανδρών.

- Ο προπονητής Βύρωνας Αντωνάτος για την εκπροσώπηση του ομίλου και την συμμετοχή του στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Στ Ένωσης στις κατηγορίες μονά ανδρών διπλά ανδρών καθώς και για το εξαίρετο προπονητικό του έργο.

- Ο προπονητής Γεράσιμος Κόμητας για το εξαίρετο προπονητικό του έργο.

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας και ευχόμαστε καλή αγωνιστική συνέχεια.

Ευχαριστούμε τους προπονητές για το σπουδαίο έργο.

Κλείνοντας ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης ευχαριστεί το Δήμο Αργοστολίου για την αψογη συνεργασία και για τη διάθεση των γηπέδων.

Για το Δ.Σ.

 Ο Πρόεδρος                          Η Γραμματέας

Βινιέρης Γιώργος                   Ανδρεόλα Ελένη

 

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250