Ακαδημία Κεφαλονιάς: «Ραψωδία» στην Πάτρα του 14χρονου Διονύση Παπαδάτου με 56 πόντους και 10 τρίποντα!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 11:35

Ακαδημία Κεφαλονιάς: «Ραψωδία» στην Πάτρα του 14χρονου Διονύση Παπαδάτου με 56 πόντους και 10 τρίποντα!

Είναι αυτό που λέμε «το μήλο κάτω από την μηλιά»! Ο 14χρονος Διονύσης Παπαδάτος, σημείωσε μια επίδοση που θα μνημονεύεται για πολύ καιρό στα γήπεδα της ΕΣΚΑ-Η, καθώς αποτελεί ρεκόρ γι αυτήν την ηλικία. 

 Ο νεαρός αθλητής της Ακαδημίας Κεφαλονιάς, πέτυχε στην νίκη της ομάδας του στην Πάτρα επί της ΕΑΑΠ, 56 πόντους με 10 τρίποντα!

Και για όσους δεν γνωρίζουν, ο ταλαντούχος Διονύσης Παπαδάτος είναι γιος του Λεωνίδα Παπαδάτου (νυν προπονητής της ομάδας) και ανιψιός του Αλέξη Παπαδάτου.

Δυο εκ των κορυφαίων μπασκετμπολιστών που έβγαλε στην ιστορία της η Κεφαλονιά.

Ο μικρός έχει το μπάσκετ στο αίμα του και σίγουρα με τέτοιες επιδόσεις θα τραβήξει τα βλέμματα ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών! 

Πολλά μπράβο!   

Στο δελτίο τύπου αναφέρεται πως:

Νέα νίκη εκτός έδρας για την ομάδα μας σε ένα ιστορικό όπως εξελίχθηκε παιχνίδι των τμημάτων υποδομής του συγκεκριμένου αθλήματος για την Κεφαλονιά.

Ο αθλητής της ομάδας μας Διονύσης Παπαδάτος κατάφερε μια αξιοσημείωτη επίδοση (ρεκόρ για την ηλικία των 14 ετών) πετυχαίνοντας 56 πόντους με 10 τριποντά.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: Νικολάου Π., Παπαδάτος Δ. 56 (10), Χριστόπουλος Γρ. 11 (1), Αλυσανδράτος Μ. 10, Κωτούλας Ξ., Παπαδάτος Ν. 12 (1), Γιατράς Δ. 6.

 Το παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή 5/12 στο γήπεδο των Ροΐτικων στην Πάτρα.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αγωνίζεται εντός έδρας, την Κυριακη 12/12 με αντίπαλο τη 2η στη βαθμολόγια του πρωταθλήματος ομάδα της Δύμης.




00 inkefalonia general ad 300X250