Ληξούρι: 8o FORUM "Το Αύριο της Υγείας" με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η Μεταβολική Πανδημία του 21ου Αιώνα»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 09:19

Ληξούρι: 8o FORUM "Το Αύριο της Υγείας" με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η Μεταβολική Πανδημία του 21ου Αιώνα»

8o FORUM ΤΟ ΑΥ8o FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η Μεταβολική Πανδημία του 21ου Αιώνα»

H εταιρεία επικοινωνίας DGpr διοργανώνει το 8o FORUM ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η Μεταβολική Πανδημία του 21ου Αιώνα» το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, στο 1Ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου από τις 19:30 έως 21:00.

Ομιλητής : Ο Δρ. Ανδρέας Μελιδώνης, Παθολόγος-Διαβητολόγος και Συντονιστής-Διευθυντής του Καρδιομεταβολικού Κέντρου του Μetropolitan Hospital, Πρόεδρος ΕΚΟΜΕΝ.

Προεδρείο: Η κα Σοφία Ζαφειράτου, Παθολόγος, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς.

Σχολιασμοί – παρεμβάσεις: Ο κ. Γάλεμπ Ντιουάνι,  Αντιδήμαρχος Ληξουρίου Πρόνοιας  & Υγείας – Αθλητισμού, Ιατρός και η Πρόεδρος Συλλόγου Ατόμων με Διαβήτη Κεφαλονιάς.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Γιώργος Κατσιβέλης, Δήμαρχος Ληξουρίου και η κ. Ζωή Μοσχονά, Υποδιοικήτρια του Ματζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής «Το Αύριο της Υγείας» και Δ/ντρια της ιστοσελίδας toavriotisygeias.gr Δήμητρα Γιώτη.

Η εκδήλωση αγωγής υγείας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ληξουρίου.

Με την υποστήριξη των εταιρειών: ANGELINI  PHARMA, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, LIBYTEC.  

Πληροφορίες για το FORUM:Δήμητρα Γιώτη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 6972222915.ΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η Μεταβολική Πανδημία του 21ου Αιώνα»

ΕIKASTIKO 8o FORUM TO AURIO TIS YGEIAS DIAVITIS


Ετικέτες: