Μαρίνα Βεργωτή: «Παίρνουμε ώθηση και προχωρούμε - Προσπαθούμε να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 12:30

Μαρίνα Βεργωτή: «Παίρνουμε ώθηση και προχωρούμε - Προσπαθούμε να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μίλησε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου σε θέματα τουρισμού Μαρίνα Βεργωτή.

«Βγήκαμε έβδομοι σε μια έρευνα που ψήφισαν πολίτες από 190 χώρες. Είμαστε η μοναδική ελληνική περιοχή» ήταν η πρώτη τοποθέτηση της κας Βεργωτή αναφορικά με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε και κατατάσσει την Κεφαλονιά έβδομοι ανάμεσα σε 20 κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Εξήγησε ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία βαθμολογούν όσοι παίρνουν μέρος στην έρευνα, εκ των οποίων μερικά είναι οι παραλίες, τα αξιοθέατα και το φαγητό. «Παίρνουμε ώθηση και συνεχίζουμε. Αυτή η έρευνα αποδεικνύει ότι η Κεφαλονιά ενδείκνυται για οικογένειες και για ζευγάρια. Μπορούν να προωθηθούν πολλές μορφές τουρισμού» επισήμανε.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων αναφέρθηκε και στην συνεργασία που υπάρχει με τους άλλους δήμους και όπως υποστήριξε η συνεργασία είναι άψογη. «Προσπαθούμε να κάνουμε ενέργειες για να μεγαλώσει η τουριστική περίοδος, μιλάμε και με αεροπορικές  εταιρείες» υποστήριξε η καλεσμένη ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι και στο διαδίκτυο η παρουσία της Κεφαλονιάς είναι πολύ καλή.

Η κα Βεργωτή δεν έκρυψε την αισιοδοξία της ότι εφόσον ανοίξει ο τουρισμός, θα είναι μια καλή χρονιά. «Παρά τις δυσκολίες και το γεγονός ότι δεν γίνονται εκθέσεις δια ζώσης, έχουμε καταφέρει να πάρουμε μέρος σε αρκετές διαδικτυακές εκθέσεις, όπως θα γίνει και στην έκθεση ξενοδόχων στην Ρουμανία» κατέληξε.