"Έρχονται!" - Πρεμιέρα σήμερα της Ryanair στην Κεφαλονιά με πτήση από την Πίζα της Ιταλίας - Ικανοποιητική η πληρότητα επιβατών

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 17:45

"Έρχονται!" - Πρεμιέρα σήμερα της Ryanair στην Κεφαλονιά με πτήση από την Πίζα της Ιταλίας - Ικανοποιητική η πληρότητα επιβατών

 Ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό

Την αυλαία θα ανοίξει σήμερα Τετάρτη 1/7 η Raynair για την Κεφαλονιά, εγκαινιάζοντας τις πτήσεις από το εξωτερικό για την τουριστική σεζόν 2020.

Την Τετάρτη λοιπόν, στις 16.30 το απόγευμα, είναι προγραμματισμένη να αφιχθεί στο Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου» η πτήση από την Πίζα της Ιταλίας.

Τις επόμενες ημέρες επίσης η Ryanair θα «εγκαινιάσει» τις πτήσεις και από άλλα αεροδρόμια της Ιταλίας, όπως την Μπολόνια και το Μπέργκαμο (Μιλάνο).

Όπως ενημερωθήκαμε οι πληρότητες γι’ αυτά τα πρώτα δρομολόγια είναι αρκετά ικανοποιητικές, καθώς σε όλες αυτή την στιγμή είναι 100+ σε επιβάτες.

Έστω και αργά να ευχηθούμε καλή σεζόν να έχουμε και μακριά μας ο Covid-19. Ομως για να συμβεί αυτό πρέπει να υπάρχει προσοχή και εγρήγορση απο όλους. Να μην χαλαρώνουμε και συνεχώς να τηρούμε σχολαστικά τα μέτρα πρόληψης και τους κανόνες υγιεινής. 

Γιώργος Χαλαβαζής

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA.GR


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250