Τέλος όλες οι πτήσεις της Ryanair μέχρι τον Ιούνιο

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 19:01

Τέλος όλες οι πτήσεις της Ryanair μέχρι τον Ιούνιο

Τέλος όλες οι πτήσεις της Ryanair μέχρι και τον Ιούνιο, όπως ανακοίνωσε επίσημα η εταιρεία. Η αναστολή των πτήσεων αφορά όλα τα δρομολόγια απ’ τις 24 Μαρτίου μέχρι τον Ιούνιο.

Δεδομένων των συνθηκών και με τις χώρες να κλείνουν τα σύνορά τους, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία αποφάσισε πως θα κάνει κανονικά μόνο τις πτήσεις που είναι για τον τον “επαναπατρισμό” ανθρώπων, οι οποίοι εξαιτίας των μέτρων προστασίας έχουν αποκλειστεί μακριά από το σπίτι τους, αλλά και την μεταφορά προμηθειών. Επιπλέον, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται ελάχιστες πτήσεις για την διατήρηση μιας βασικής αεροπορικής σύνδεσης ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Η απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας επίσης υπόψιν το πόσο διήρκεσε η καραντίνα στην Κίνα, ενώ σημειώνεται πως αφορά όλες τις πτήσεις της μητρικής Ryanair και των θυγατρικών της Lauda, Buzz, Ryanair UK και Malta Air.

Η ανακοίνωση για το τέλος στις πτήσεις της Ryanair μέχρι τον Ιούνιο:

«Δεν αναμένουμε να γίνονται πτήσεις κατά τη διάρκεια του Απριλίου και του Μαΐου, αν κι αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τις οδηγίες της κυβέρνησης, εμείς σε κάθε περίπτωση συμμορφωνόμαστε με τις εκάστοτε εντολές.

Οι επιβάτες που είχαν κλείσει εισιτήρια θα ενημερωθούν για την πολιτική ακυρώσεων που θα ακολουθήσει η αεροπορική εντός δύο εβδομάδων».

ryanair

ipop




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250