Κεφαλονιά - Μαδρίτη : Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια - Σημαντικό Hub το Αεροδρόμιο Μπαράχας

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 22:32

Κεφαλονιά - Μαδρίτη : Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια - Σημαντικό Hub το Αεροδρόμιο Μπαράχας

 

Ανοιχτό είναι εδώ και μέρες το σύστημα online κρατήσεων της IBERIA EXPRESS  για τη γραμμή Μαδρίτη – Κεφαλονιά.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ένα ταξίδι μετ’ επιστροφής από τη Μαδρίτη προς το νησί μας  για όλη την περίοδο των πτήσεων (2/7 έως 6/9) είναι 92,51 ευρώ.

Αντίστοιχα, οι πτήσεις από την Κεφαλονιά προς την Ισπανική πρωτεύουσα μετ’ επιστροφής κοστίζουν 87,09 ευρώ.

Οι τιμές είναι πολύ πιθανό να μεταβληθούν το προσεχές διάστημα, όπως συμβαίνει με τις αεροπορικές εταιρείες.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία θα πραγματοποιεί δυο φορές την εβδομάδα δρομολόγια, κάθε Πέμπτη & Κυριακή, με ώρα άφιξης στην Κεφαλονιά, τις  04.30 τα ξημερώματα.

Η πτήση θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus 320, 180 θέσεων ενώ ο συνολικός αριθμός των προσφερόμενων θέσεων είναι 3.600

Όπως σας αναφέραμε στην προηγούμενο δημοσίευση, η ενεργοποίηση της σύνδεσης με την Ισπανία είναι μια πολύ θετική είδηση, με προοπτικές επέκτασης της χρονικής διάρκειας, άρα και των θέσεων.

Επιπρόσθετα, το διεθνές αεροδρόμιο Μπαράχας της Μαδρίτης, αποτελεί ένα απο τα σημαντικότερα της Ευρώπης, κατέχοντας την 6η θέση στην επιβατική κίνηση.

Ενδεικτικά, το 2018, διακινήθηκαν 57 εκατομμύρια επιβάτες, ενώ το αεροδρόμιο αποτελεί σημαντικό Hub για χώρες της Νότιας Αμερικής.

Παράλληλα, η νέα γραμμή θα μπορούσε να αποτελέσει μια θαυμάσια ευκαιρία και για τους Κεφαλονίτες που το επιθυμούν να επισκεφθούν την δημοφιλή ισπανική πόλη, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις.

Χρήστος Λαμπράκης

 

Το αεροδρόμιο Μπαράχας

Μαδρίτη

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του inkefalonia.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.




00 inkefalonia general ad 300X250