Συμμετοχή της Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας Cruise Shipping Miami στις Η.Π.Α.

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015 06:22

Συμμετοχή της Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας Cruise Shipping Miami στις Η.Π.Α.

Στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης του Τουρισμού Κρουαζιέρας στην Κεφαλονιά, ο Δήμος, με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας SeaTrade ,που θα αναπτυχθεί από 16 έως 19 Μαρτίου 2015 στο Miamiτων Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Η Έκθεση αποτελεί την κορυφαία Εκδήλωση στο διεθνή χώρο της Κρουαζιέρας, όπου η Κεφαλονιά, μέσω των ειδικών Συμβούλων προώθησης του Νησιού CTM, έχει σταθεροποιηθεί στους εννέα πιο συχνούς προορισμούς κρουαζιέρας στην Ελλάδα.

Την Κεφαλονιά εκπροσωπεί ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος και η εκπροσώπηση φέτος είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη, αφού το Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης είναι πλέον επίσημο Μέλος τηςΈνωσης Λιμένων Ελλάδος (Ε.ΛΙΜ.Ε).

Ο κ.Ευάγγελος Κεκάτος ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο Φορέα ή Ιδιώτη του Νησιού, ο οποίος επιθυμεί να αξιοποιήσει τη δυνατότητα προβολής που προσφέρει η Επιτροπή Τουρισμού στην Έκθεση, όπως επικοινωνήσει μέχρι την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 με τον Προϊστάμενο του Αυτοτελούς Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ.Σταύρο Κουρή-Κορκό, εργάσιμες μέρες και ώρες στο Γραφείο Υποδοχής του νέου Λιμενοβραχίονα.




00 inkefalonia general ad 300X250