Στο λιμάνι του Αργοστολίου το κρουαζιερόπλοιο - πλωτό πανεπιστήμιο “World Odyssey” (εικόνες/video)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 19:04

Στο λιμάνι του Αργοστολίου το κρουαζιερόπλοιο - πλωτό πανεπιστήμιο “World Odyssey” (εικόνες/video)

Κατέπλευσε το μεσημέρι της Παρασκευής στο λιμάνι του Αργοστολίου, το κρουαζιερόπλοιο - πλωτό πανεπιστήμιο “World Odyssey”.  

Μεταφέρει 637 φοιτητές οι οποίοι ταξιδεύουν σε ολο τον κόσμο για ενα εξάμηνο με το πρόγραμμα Semester at Sea και φοιτούν εντός του πλοίου και έχει 176 άτομα προσωπικό .

Το κρουαζιερόπλοιο αφίχθη από το Ντουμπροβνικ και θα συνεχίσει για την Ισπανία και την Βαρκελώνη, ενώ στις αρχές Μαρτίου είχε βρεθεί και πάλι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Το πλοίο έχει να κάνει συνολικά ένα ταξίδι 106 ημερών που ξεκίνησε από τις 5 Ιανουαρίου από το Ντουμπάι και εχει τελικό προορισμό το Μπρεμερχάφεν της Γερμανίας, εκεί όπου θα καταπλεύσει εκεί στις 20 Απριλίου περνώντας συνολικά από 11 χώρες (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ινδία, Κένυα, Ιορδανία, διέλευση Διώρυγας Σουέζ, Κύπρος, Ελλάδα, Κροατία, Ισπανία, Μαρόκο, Πορτογαλία και Γερμανία).

Όπως ενημερωθήκαμε, οι επιβάτες του δεν θα αποβιβαστούν, αλλά θα περάσουν την ημέρα τους μελετώντας και απολαμβάνοντας τη θέα του κόλπου του Αργοστολίου.

Γιώργος Χαλαβαζής

{https://www.facebook.com/www.inkefalonia.gr/videos/1438028456993588}

DSC 0053DSC 0054DSC 0055DSC 0058


Ετικέτες: