Σωματείο Τουρισμού-Επισιτισμού Κεφαλονιάς και Ιθάκης: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις επαναπρόσληψης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 17:18

Σωματείο Τουρισμού-Επισιτισμού Κεφαλονιάς και Ιθάκης: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις επαναπρόσληψης

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ-ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ “Ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ”

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΔΡΑ: Λ.ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ 119,28100, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

            Το Σωματείο Τουρισμού- Επισιτισμού Κεφαλονιάς και Ιθάκης «Άγιος Μηνάς» ενημερώνει τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία και τον επισιτισμό πως ξεκίνησαν οι αιτήσεις επαναπρόσληψης και θα γίνονται στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου έως τις 31 Γενάρη.

            Καλούμε κάθε εργαζόμενο να αξιοποιήσει το αναφαίρετο δικαίωμα του στην επαναπρόσληψη το οποίο κατακτήθηκε με αγώνες.

            Με την αίτηση επαναπρόσληψης μέσω του Σωματείου διασφαλίζεται η συνέχιση της εργασιακής σχέσης στην ίδια επιχείρηση. Η συσπείρωση στο Σωματείο αποτελεί υπόθεση του κάθε εργαζόμενου προκειμένου μαζικά να δίνεται η μάχη για την υπογραφή Τοπικής Σύμβασης Εργασίας στον κλάδο μας και την βελτίωση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας γενικά.

            Αποτελεί ανάγκη για τον κάθε εργαζόμενο, να μεγαλώνει το μέτωπο ενάντια σε κάθε σμπαράλιασμα των εργατικών μας δικαιωμάτων. Οι καθημερινές εργασιακές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε είναι σίγουρα πολλές, η πραγματική διέξοδος όμως βρίσκεται στην οργανωμένη δράση μέσα από τα σωματεία μας.

Εργατικό Κέντρο Κεφαλονίας και Ιθάκης

Καθημερινά: 9:00-14:00

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 26710-22262

11/01/2023

Για το ΔΣ 

Η Πρόεδρος                                                                                                      Η Γραμματέας

Κωνσταντοπούλου Αγγελική  

6975641203                                                                                                    Αλιβιζάτου Μαρία

                                                                                                                        6949453363




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ