Κράτσα: Ευνοϊκό έδαφος για να συνδεθεί το Παρίσι με την Κεφαλονιά - Δηλώσεις στον COSMOS 96,5

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 15:50

Κράτσα: Ευνοϊκό έδαφος για να συνδεθεί το Παρίσι με την Κεφαλονιά - Δηλώσεις στον COSMOS 96,5

Στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»  φιλοξενήθηκε η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, η οποία με την επιστροφή της από την Γαλλία και την διεθνή έκθεση τουρισμού, έφερε μια πολύ ευχάριστη είδηση.

«Ήταν μια έκθεση που σηματοδότησε την επανεκκίνηση του τουρισμού παγκόσμια και δεν μπορούσε να λείπει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, διότι ο βασικός μας πυλώνας είναι ο τουρισμός. Ένας τουρισμός ανταγωνιστικός, με καλές υποδομές, καταλύματα επιπέδου, εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε ανθεκτικοί στις κρίσεις. Για να μπορέσουμε να δώσουμε την μάχη στον παγκόσμιο τουρισμό, στην παγκόσμια αγορά πρέπει να συγκεράσουμε πολλά πλεονεκτήματα και όλα αυτά τα παλεύουμε με κάθε τρόπο».

«Τις φυσικές μας ομορφιές και τον πολιτισμό μας και τα παραπάνω, τα προβάλλαμε στην έκθεση. Η Κεφαλονιά έλκει το ενδιαφέρον των Γάλλων, καθώς είναι ένα νησί που έχει πλούτο σε όλους τους τομείς , από τα κάστρα, την αρχαιολογία, το φυσικό περιβάλλον…Παράλληλα, προετοιμάστηκε και ένα θετικό – ευνοϊκό έδαφος για να συνδεθεί το Παρίσι με την Κεφαλονιά. Δεν είναι αυτή την στιγμή επίσημα ανακοινώσιμο, γιατί μένουν κάποιες ρυθμίσεις να γίνουν, οπότε έχει ακόμα δουλειά να γίνει, αλλά  είναι στις προτεραιότητες της Transavia να πετάξει στην Κεφαλονιά κατευθείαν από το Παρίσι. Ανοίγει ένας δρόμος λοιπόν για την Κεφαλονιά, τον οποίο θα πρέπει να τιμήσουμε».

«Όταν έρχεται μια αεροπορική εταιρεία, δεν σημαίνει ότι θα μείνει για πάντα. Πρέπει να είναι  ευχαριστημένοι. Οι αεροπορικές όπου ανοίγουν γραμμή, κάνουν και οι ίδιες πακέτα τουριστικά, θα έχουμε και μεμονωμένους τουρίστες, που τους έχει ανάγκη η Κεφαλονιά και θα δώσουν ζωντάνια σε όλες τις περιοχές. Καλά τα νέα αλλά για να τα διατηρούμε, θέλει πολλή δουλειά σε όλους τους τόπους».

 




00 inkefalonia general ad 300X250