«Μας γράφουν και μετά μας ξεγράφουν!» (5/2)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2013 07:46

«Μας γράφουν και μετά μας ξεγράφουν!» (5/2)

Καλημέρα σε όλα τα μόνιμα φιλαράκια που περιμένουν γλυκά τσιμπηματάκια και σε όλα τα νέα που είναι έτοιμα για φτερουγίσματα επιπέδου..Όπως καταλαβαίνετε, οι ημέρες προστάζουν βόλτες σε Δημαρχείο, Περιφέρεια και ΤΕΙ... Ας ξεκινήσω λοιπόν από το κυριακάτικο Δημοτικό Συμβούλιο.. Αφήνω τα παιδιά, γιατί η μαζική παρουσία τους και μόνο τα λέει όλα! Μπράβο και ξανά μπράβο! Έτσι, για να δείχνουν οι νέοι ότι πλέον πρέπει και οφείλουν να παλέψουν μόνοι τους για όσα οι μεγάλοι δεν τους εξασφαλίζουν, ενώ έχουν την υποχρέωση να το κάνουν. Δεν πειράζει παιδιά, παλέψτε το και όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, να ξέρετε ότι από τον αγώνα σας αυτόν κερδισμένοι θα είστε μακροπρόθεσμα...

Πάμε στα «μαργαριτάρια» τώρα του τόπου... Γέλασα πραγματικά με μερικούς! Καλά, ο Δήμαρχος δεν παίζεται, τον έχουν κάνει ξεφτέρι βλέπω.. Γιατί βέβαια, όσο είναι Δήμαρχος ο Αλέκος, μη φοβάστε τίποτα! Νέο σλόγκαν δηλαδή... Βρε Αλέκο είσαι σοβαρός ή σε πείραξε η κλεισούρα του γραφείου;; Μα λένε τέτοια πράγματα;; Αλλά δεν φταίει μόνο αυτός, φταίνε και μερικοί σύμβουλοί του, που τον γλείφουν από πάνω μέχρι κάτω μπας και πάρουν καμιά θεσούλα παραπάνω ή καμιά αρμοδιότητα παραπάνω... Ας πούμε ο Καμπίτσης.. Μη μου πείτε ότι δεν του περίσσεψε το σάλιο για τον Δήμαρχο;; Η σφουγγαρίστρα έλειψε μόνο! Καλά, για τον Κεκάτο δεν λέω τίποτα, γιατί είναι ο γνωστός «Μαϊάμι – Βρυξέλλες» που ξέρουμε όλοι.. Αν δεν αναφέρει τουλάχιστον τρεις φορές το Δήμαρχο σε κάθε πρόταση που θα πει, θα τον πιάσει ίλιγγος... Βαγγέλη μου, φιλική συμβουλή, άρχισε να βγάζεις εσένα προς τα έξω...

Πάμε στο τρελό αγόρι τώρα που λέγεται Αραβαντινός Διονύσης... Τι λες βρε «αντρόφατσα» που θα παραιτηθείτε κιόλας! Συνέλθετε λέμε! Δεν φτάνει που έχουμε τις λαϊκίστικες παραιτήσεις Μαραβέγια, θα γίνεις κι εσύ τώρα ίσια και όμοια;; Αλλιώς σε είχα στο μυαλό μου... Μαινόμενο Ταύρο να τους παίρνεις όλους σβάρνα, μη μου το χαλάς!

Ρεσιτάλ Φιοραβάντε λέμε! Καλά, που τα βρήκε και τα είπε με μια αναπνοή όλα;; Άκου λέει να παραδώσει ο Παρίσης τα κλειδιά της ΝΟΔΕ στον Υπουργό;; Γέλασα με τον «Mr πεζοδρόμιο», αν και δεν είχε και άδικο. Έτσι κι αλλιώς κλειστή την έχουν τη ΝΟΔΕ. Ούτε συνεδριάσεις γίνονται, ούτε Πρόεδρος υφίσταται με την πραγματική έννοια της λέξης!
Ανουσάκης ο επαναστάτης! Πως αλλιώς να πω τον «σαλιάρη» Πρόεδρο; Δεν μου έρχεται! Πάντως Νίκο, πέρα από την πλάκα, μπορεί και να ήταν η μοναδική φορά που λειτούργησες ως πραγματικός Πρόεδρος! Είδες που αν θέλεις μπορείς;;;
Πάμε στα χαρτομάντιλα τώρα, γιατί συγκινήθηκα με κάτι κυριούλες και μερικούς κύριους σωτήρες.. Η Γιώτα βρε παιδιά που βρήκε τέτοια υποκριτική ικανότητα;; Δε έχω καταλάβει!

Άσε που δεν ήξερε αν αντιπροσώπευε το ΣΥΡΙΖΑ ή τους ΑΝ.ΕΛ.. είμαι σίγουρο για αυτό! Αυτά είναι τα μεγάλα τα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. στο νησί! Καμμένε, έμεινες με τις στάχτες μου φαίνεται..

Ο «Μάγκι» ήταν απόλαυση, δεν το συζητώ! Ό, τι θυμόταν, χαιρόταν! Ο γνωστός άμεμπτος πρώην ΠΑΣΟΚος !!!! Όπως και ο πρώην Νομάρχης, άμεμπτος κι αυτός... Πουθενά δεν φταίει και για τίποτα.. μάλλον θα είχε πιει κανά δυο ποτηράκια από το κρασί που φτιάχνει στα αμπέλια του, δεν εξηγείται αλλιώς η τοποθέτησή του!
Όσο για τους τρεις κόκκινους του Δημοτικού Συμβουλίου αυτοί παρέμειναν στις «παλιομοδίτικες» απόψεις τους. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά οι κατά τα άλλα προστάτες του λαού εκβίασαν τους συναδέλφους τους. «Ψηφίζουμε μόνο αν έρθει εδώ ο Υπουργός, θα φέρουμε κόσμο αν έρθει εδώ ο Υπουργός»... Η μπούρδα στο μεγαλείο της δηλαδή! Τώρα καταλαβαίνω γιατί με το ζόρι θα μπείτε στη Βουλή στις επόμενες εκλογές... Και κάτι άλλο, ο εκ Σύρου καταγόμενος, είναι για πολλά τσιμπήματα και βάλε... Επιφυλάσσομαι όμως για τη συνέχεια...

Και κάπως έτσι φτάσαμε στη Βουλευτή, το Αφροδιτάκι μας... Το μικρό μας το κορίτσι, που όλα τα είπε, αλλά από προτάσεις μηδέν.. Εστίασε μόνο στο αντιπολιτευτικό κομμάτι του πράγματος. Δεν αρκεί γλυκιά μου, καλά τα «είμαι κοντά σας», αλλά κάνε και καμιά επανάσταση! Πάρε τον Αλέξη και πες του ότι καλά τα «ξεβρακώματα» με τον Βενιζέλο, αλλά υπάρχουμε κι εμείς εδώ!

Και πριν σας αφήσω, ένα σχόλιο για τον Αντιπεριφερειάρχη... Δεν με κάλυψε γενικότερα! Και σε αυτόν και στο Δήμαρχο απέδειξαν ότι δεν τους υπολογίζουν ως πολιτικά πρόσωπα και στελέχη! Προφανώς κάτι γίνεται λάθος! Ας το βρουν! Δεν μπορεί να κερδίζουν πόντους τα «κουνούπια» του Μεσολογγίου και να μας γράφουν κανονικά.... Γιατί, ως γνήσιο κουνούπι του είδους, σας το λέω. Αυτό κάνουν, μας γράφουν και μετά μας ξεγράφουν!

Τσιμπηματάκια Φίλοι μου,

Το Κουνούπι