«Όποιος πάει γυρεύοντας, βρίσκει το δάσκαλό του…» (9/1)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2013 20:01

«Όποιος πάει γυρεύοντας, βρίσκει το δάσκαλό του…» (9/1)

Καλησπέρα Φίλοι μου, Κρύο βρε παιδί μου πολύ, μου έχει τσακίσει τα φτεράκια μου.. Ευτυχώς που το DNA μου είναι ισχυρό και δεν με σταματά ούτε το κρύο, ούτε η ζέστη, ούτε η βροχή, ούτε και κανένα άλλο καιρικό φαινόμενο! Γι αυτό και σήμερα έκανα τη βόλτα μου και πιάσαν οι κεραίες μου διάφορα περίεργα με τον ανασχηματισμό του Δημάρχου. Είναι αλήθεια ότι κάποιος «κλωσάει» αυγά στο Μέγαρο και δεν μπορεί να πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις για το ποιος θα μείνει και το ποιος θα φύγει.

Έτσι λοιπόν σήμερα είδα τον Σπύρο τον Κουνάδη να μπαίνει στο Δημαρχείο και να συζητά αρκετή ώρα με τον Αλέκο...Τώρα τα σημαίνει αυτό μη με ρωτάτε, δεν ξέρω! Το μόνο που ξέρω είναι πως ο Σπύρος, με την εμφάνισή του στη γιορτή της «στρομφίτας» μάλλον τρόμαξε πολλούς από το Μέγαρο. Και μπορεί ο καψερός να πήγε να διασκεδάσει όπως κι οι υπόλοιποι, αλλά δεν είναι και λίγο να φωτογραφίζεσαι με τον άνθρωπο που αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται και εκλαμβάνεται από όλους ως ο Νο 1 κίνδυνος για την διεκδίκηση του Δημαρχείου στις επόμενες εκλογές, που είχε το θράσος να πετάξει στη μούρη των αρμοδίων την παραίτησή του από τη ΔΕΥΑΚ και που πλέον έχει αρχίσει να πλαισιώνεται από άτομα που ασκούν επιρροή στην κοινωνία!

Αυτά είδαν στο «κάστρο» και άρχισαν να τρέχουν από πίσω ξαφνικά τον Σπύρο μπας και τους φύγει. Πάντως, η όλη ιστορία είναι για γέλια... Εδώ και μέρες επικρατεί μια πρωτόγνωρη παραφιλολογία για το ποιος θα είναι Αντιδήμαρχος και που, ποιος θα αναλάβει τα «νερά», ποιος θα αντικαταστήσει τον «Κροταλία», ποιος θα προσχωρήσει στο Θεόφιλο και γιατί ο Ρασσιάς κάθισε δίπλα στο Σάββα... Βρε Δήμαρχε, λύτρωσέ μας επιτέλους και αποφάσισε!
Εν τω μεταξύ, άκουσα τον Πρόεδρο του ΔΣ να μιλά μετά την εκλογή του στο ραδιόφωνο και νόμιζα ότι είμαι στο «Πριγκιπάτο» και δεν το έχω καταλάβει... Πρόβατα στη σφαγή πάνε μερικοί βρε παιδί μου και δεν έχουν καν ξεχωρίσει τι είναι πίτουρο και τι είναι χορταράκι βοσκής.. Συνέλθετε λέμε!!

Άστε με όμως να επανέλθω λίγο στα «νερά».. Δεν σαν κάνει εντύπωση που κανείς δεν θέλει να πάει στη ΔΕΥΑΚ;;; Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι πάει για ναυάγιο το φλερτάρισμα με Ρουχωτά και Νέστορα. Για φανταστείτε το όμως ε;; Όλα τα παρατράγουδα στο Συνδυασμό ξεκίνησαν από την επιλογή του προσώπου στο προεδρείο της ΔΕΥΑΚ και σήμερα που μιλάμε πάλι το ίδιο συμβαίνει... Παιδιά μία είναι η λύση, δώστε και αυτή τη θέση στον Υπερδήμαρχό μας, είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει!

Δυο πραγματάκια και θα κλείσω, ο «Αλέξ – Άνδρας» αποδεικνύεται η φιγούρα των ημερών. Κάτι οι μονοσταυρίες, κάτι τα βολταρίσματα με τον Θεόφιλο, κάτι οι τελευταίες του δηλώσεις με τα ηχηρά υπονοούμενα, έκανε μερικούς και μερικές να αναστενάξουν... Κορίτσιααα, ο «Μπάρκουλης» ένα πράγμα..! Έτσι είναι, όποιος πάει γυρεύοντας, βρίσκει το δάσκαλό του στο τέλος. Κι αυτό να το εκλάβουν σοβαρά κάποιοι «καβαλημένοι», γιατί ο κόσμος ξύπνησε.
Αυτά για σήμερα, ελπίζω μέχρι την Παρασκευή να είμαι εδώ για να σχολιάζω τα νέα πρόσωπα του Δημαρχείου... το περιμένω πως και πως!

Τσιμπηματάκια Φίλοι μου!

Το Κουνούπι