«Πάψτε να μας περνάτε για χαζούς!» (1/1)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 01 Ιανουαρίου 2013 15:32

«Πάψτε να μας περνάτε για χαζούς!» (1/1)

Καλή Χρονιά σε όλους εύχομαι με Υγεία σωματική και ψυχική, Αγάπη με κάθε τρόπο και Ειρήνη εσωτερική, για να σκεφτόμαστε περισσότερο, να πράττουμε περισσότερο και να δημιουργούμε περισσότερο. Αυτή είναι η ευχή μου και σαν ζωηρό κουνούπι που είμαι θα φροντίσω να την κάνω πράξη σε κάθε τόνο μέσα στο χρόνο που έρχεται. Οπλιστείτε με υπομονή λοιπόν και πάμε για ένα μικρό ταξίδι τώρα, γιατί πολύ το καθυστερήσαμε! Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά παρακολούθησα τις προηγούμενες ημέρες τις βόλτες του Δημάρχου στην αγορά του Αργοστολίου και τις χειραψίες του με απλό κόσμο.

Μαζί του ήταν εκλεκτοί δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι προσπαθούσαν να συμμετέχουν στο κλίμα ομοψυχίας που μετά βίας κάποιοι θέλουν να περάσουν προς τον έξω κόσμο.

Πριν από την βόλτα αυτή είχε προηγηθεί ένα συμβούλιο μεταξύ των μελών της Δημοτικής Αρχής, σε μια ύστατη προσπάθεια να γεφυρωθούν τα χάσματα που έχουν προκύψει και να δημιουργηθούν γέφυρες σωτηρίας της Ισχυρής Κεφαλονιάς... Από τη συζήτηση βέβαια δεν έλειψαν τα σχόλια για την «ενοχλητική» δράση του Θεόφιλου, ο οποίος όχι μόνο είχε το θράσος να ξεκινήσει προεκλογικές επαφές με κόσμο, αλλά παράλληλα κατέβασε ξεχωριστή πρόταση στο περιβόητο συμβούλιο της Πέμπτης και χάλασε τη σούπα του «Περιπατητή» και της παρέας του.

Δηλαδή έπεσαν από τα σύννεφα οι έξυπνοι της Δημοτικής Αρχής... Για φαντάσου! Λες και δεν γνώριζαν από την αρχή ότι ο Θεόφιλος απλώς συνεργάζεται μαζί τους και δεν προσχωρεί σε αυτούς! Τελικά για πόσο χαζούς μας περνούν! Μόνο και μόνο από αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε!

Και κάπως έτσι ήρθε φυσικά η παραίτηση του Θεόφιλου, ως δώρο στη Δημοτική Αρχή, για να πετάξει από πάνω της τα «βαρίδια», που έλεγε και πρωτοκλασάτο στέλεχός της χθες το πρωί στο Λιθόστρωτο. Τα «βαρίδια» που τόσο καιρό δε την άφηναν να κάνει καλά τη δουλειά της...

Μόνο που τους χάλασε λίγο το πάρτι ο «Ανεξάρτητος»... Το λέω αυτό γιατί ήταν κάποιοι οι οποίοι επιθυμούσαν μετά μεγάλης μανίας να δώσουν οι ίδιοι τα παπούτσια στο χέρι του Θεόφιλου, για να πιουν το μέλι του «κηφήνα» το λεγόμενο... Έλα όμως που τους τα χάλασε και για άλλη μια φορά αποδείχτηκε και πιο γρήγορος και πιο έξυπνος!

Και αλήθεια, για να δούμε τώρα τι θα κάνουν με τους εναπομείναντες δημοτικούς συμβούλους;; Πως θα περνάνε τις αποφάσεις που εισηγούνται και ποιος θα αναλάβει τη ΔΕΥΑΚ; Σκέφτονται αλήθεια να κάνουν τίποτα δεήσεις σε ξεχασμένα «πρόβατα», για να επιστρέψουν στο μαντρί;; Ή θα κοιτάξουν να μπαλώσουν τίποτα «σκισίματα» με το παρόν έμψυχο δυναμικό;;

Ό, τι και να κάνουν, ένα είναι το σίγουρο. Υπάρχει πρόβλημα κύριοι και απορώ πως δεν το έχετε πάρει χαμπάρι! Ξέρετε ποιο είναι αυτό; Δεν βλέπετε γύρω σας, δεν ακούτε γύρω σας, δεν μιλάτε με τους γύρω σας! Νομίζετε ότι είστε άρχοντες και τα κάνετε όλα τέλεια... Δεν μαζεύετε τη γλώσσα σας όταν πρέπει και δεν λέτε την αλήθεια στον κόσμο που σας ψήφισε! Δήμαρχε βγες και πες ότι έχεις κάνει λάθος επιλογές προσώπων, ότι ακόμη και τώρα αδυνατείς να «μαζέψεις» μερικούς από τους Συμβούλους σου και σε εκθέτουν ανεπανόρθωτα! Τότε θα σε παραδεχτώ και θα πω ότι μάλλον κατάλαβες ποια θέση κατέχεις...

Αλλά επειδή αυτό δεν το βλέπω να συμβαίνει σύντομα και επειδή τη στιγμή που γράφεται το παρόν ο νέος χρόνος δεν έχει μπει, εύχομαι ειδικά στη Δημοτική Αρχή το εξής απλό, «Πάψτε να μας περνάτε για χαζούς!»

Τσιμπηματάκια Φίλοι μου!

Το Κουνούπι