Το τίμημα του Χρυσοχοΐδη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 10:21

Το τίμημα του Χρυσοχοΐδη

Τσιμπηματάκια φίλοι μου,

Από ότι φαίνεται σε λίγους μήνες θα έχουμε βουλευτικές εκλογές…  και αλλαγή σκυτάλης σε αρκετά πράγματα …

Γι΄ αυτό και το πολιτικό σκηνικό που λέτε έχει πάρει φωτιά ….

Όλοι, τόσο  οι εν ενεργεία όσο και  οι εν δυνάμει, βουλευτές έχουν πέσει με τα μούτρα στο κυνήγι της εύρεσης όχι μόνο ψηφοφόρων αλλά και χρηματοδοτών που θα καλύψουν την προεκλογική τους εκστρατεία!

Και όταν λέμε όλοι … εννοούμε όλοι … πλην ενός … που όπως καταλαβαίνετε κιόλας «χάνει» πολιτικά έδαφος

Και ναι  …  υπάρχει όντως ένας εν ενεργεία βουλευτής που έχει βάλει σκοπό της πολιτικής του καριέρας να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που άφησαν στο πέρασμα τους οι σεισμοί …

που παρόλο που πολιτεύεται σε μια από τις πιο δύσκολες εκλογικές περιφέρειες με τους πιο δυνατούς πολιτικούς αντιπάλους έχει το μυαλό του στο νησί μας … σε σημείο που, χαριτολογώντας πάντα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι τη διαδρομή Αθήνα Αργοστόλι την έχει κάνει πιο πολλές φορές από ότι πολιτικό γραφείο Βουλή!!!

 που το μέλημά του δεν είναι πώς θα βρει τρόπο να  χρηματοδοτήσει μια δυνατή προεκλογική εκστρατεία στη Β΄ Αθηνών αλλά πώς θα επανδρώσει το νησί μας με γερές υποδομές!

που δεν σκέφτεται πώς θα διατηρήσει και θα αυξήσει τους ψηφοφόρους του αλλά σκέφτεται πώς θα υλοποιήσει αυτά που μας έχει υποσχεθεί!

Έχτε καταλάβει βέβαια ότι αναφέρομαι στο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τον μοναδικό υπουργό από την τωρινή κυβέρνηση που συνεχίζει να έρχεται στο νησί μας και να παρακολουθεί προσωπικά την εξέλιξη των έργων … αν και τα φώτα της δημοσιότητας έχουν σβήσει  προ καιρού ….

Κατά την προσωπική μου άποψη αυτή η «αδυναμία» του υπουργού προς εμάς ίσως και να του στοιχίσει τη βουλευτική έδρα …

Ο Χρυσοχοΐδης, κατά με,  πρέπει να αφοσιωθεί στην προεκλογική του εκστρατεία μιας και ανεπίσημα έχει ήδη αρχίσει η προεκλογική περίοδος ... Είναι αδιανόητο ένας τέτοιος πολιτικός να χαθεί από το πολιτικό προσκήνιο! Και εμείς … θα πρέπει να τον βοηθήσουμε … όποιοι μπορούμε βέβαια!

Σκεφτείτε το ….

Όσο συνεχίζονται οι σεισμοί, θα συνεχίζονται και τα ταξίδια του υπουργού μας … με το ανάλογο βέβαια πολιτικό τίμημα

Το Κουνούπι