Περί ΔΙΑΥΓΕΙΑ… και αναθέσεων!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 07:43

Περί ΔΙΑΥΓΕΙΑ… και αναθέσεων!

Τσιμπηματάκια φίλοι μου, Καλά με τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την έχω καταβρεί !!!! Είχε δίκιο τελικά ο αντί αυτού και επί πάντων θεμάτων να φωνάζει στο Θεόφιλο ότι αν θέλει να ενημερώνεται να μπαίνει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ εκεί που αναρτώνται τα πάντα … Με μια λέξη ή  καλύτερα με δύο λέξεις  διαφάνεια και νομιμότητα ….

Έτσι που λέτε όλες αυτές τις μέρες έπεσα με τα μούτρα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου μας και των επιχειρήσεων του …

Και ναι το ομολογώ πάλι …. είχε δίκιο ο αντί αυτού και επί των πάντων θεμάτων … εκεί βλέπεις πολλά και καταλαβαίνεις κάποια πράγματα που μέχρι πριν από λίγο δεν μπορούσες να εξηγήσεις!

Και μιας και κάπου  πήρε το αυτί μου  ότι ο Νικολιός μας … ο Ανουσάκης καλέ … πρόκειται να εισάγει τον θεσμό των πρόχειρων διαγωνισμών στη ΔΕΥΑ … (έχει την τεχνογνωσία βλέπετε από το δήμο, που εκεί οι πρόχειροι διαγωνισμοί γίνονται με το τσουβάλι!) άρχισα να ψάχνω στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και εγώ να βρω τους διαγωνισμούς που θα γίνουν για να ενημερώσω κάθε ενδιαφερόμενο

Βέβαια αν εξαιρέσεις κάτι διαγωνισμούς της ΔΕΥΑ που είχαν την υπογραφή του Θεόφιλου και του Σπύρου Κουνάδη  (… ποιος τα λογαριάζει όμως αυτά; …)  βρήκα και  του Νικολιού κάτι αποφάσεις προέδρου ….

και εδώ που λέτε ταιριάζει  γάντι το  «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον»!!!  

Επειδή δεν μου αρέσει όμως να αδικώ και να προλαμβάνω τα τεκταινόμενα … θα περιμένω και τις υπόλοιπες αποφάσεις ώστε να μπορέσω να οδηγηθώ στα σωστά συμπεράσματα και να μην αδικήσω κανέναν …. Δεν θέλω να γίνομαι κακοπροαίρετο κουνουπάκι!!

Και από την άλλη βλέποντας όλες αυτές τις αναθέσεις και τους σχεδιασμούς  έργων, ξέρετε τι ονειρεύτηκα ….

μια Κεφαλονιά με λιμάνια Μοντε Καρλο, Αργοστόλι piccolo Παρίσι, Παλική νέα Παλική … και άλλα πολλά …

Κρίμα που τα μεγάλα έργα δεν γίνονται «άρπα κόλλα» και απαιτούνται χρονοβόρες διαδικασίες … Κρίμα!!!!

Το Κουνούπι

Υ.Γ. : Δήμαρχε βρες επιτέλους μια θέση για τον πίνακα του Μελισσανίδη γιατί χαλάει το image των φωτογραφιών. Μα να φωτογραφίζεσαι σε ένα μέγαρο με έναν πίνακα στο πάτωμα;  Ε όχι!! Χαλάει και το feng shui του μεγάρου!!!!