Μην σας παίρνει ο ύπνος στο συννεφάκι σας, πατήστε και λίγο στη γη! (11/4)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 19:38

Μην σας παίρνει ο ύπνος στο συννεφάκι σας, πατήστε και λίγο στη γη! (11/4)

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μου και μη... Θα τρελαθούμε εντελώς! Σε λίγες μέρες έχουμε Μεγάλη Εβδομάδα και μερικοί αθεόφοβοι έχουν βαλθεί να κάνουν την αμαρτία τρόπο ζωής... Αλλά οι χειρότεροι από όλους είναι οι γνωστοί «κωλοτούμπες»! Και σε αυτήν την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται και δημοτικοί σύμβουλοι και «βατραχάκια» και «παπαγαλάκια» και μερικοί εκλεκτοί δημοσιογράφοι, κατά τ' άλλα...

Η μεγάλη αποχώρηση των τεσσάρων Αντιδημάρχων του Παρίση φαίνεται ότι έχει ταράξει τόσο πολύ τα νερά στο τοπικό πολιτικό σκηνικό, που έχει κάνει κάποιους να παραμιλάνε..
Και πιο πολύ μερικούς τύπους σαν τον Φόρτε. Ο Μάκης την Πέμπτη έδωσε ρεσιτάλ στον Σάκη το Βούτο. Μίλησε για περιφέρεια, δήμο, λεφτά και Σάββα!

Τόσο πολύ φοβούνται το Θεόφιλο πια!

Μάκη δεν ξέρω για σένα τι σημαίνει εκτροπή θεσμική και πολιτική, αλλά να ξέρεις ότι τη μεγαλύτερη εκτροπή την έχει κάνει ο Συνδυασμός που αντιπροσώπευσες στην εκπομπή του Βούτου..

Ξέρεις γιατί; Γιατί τόσα χρόνια κι εσύ κι ο Καλαφάτης φάγατε τις ευκαιρίες ανάπτυξης της Κεφαλονιάς με το κουτάλι σε χρυσές εποχές και το αποτέλεσμα ήταν να φτύνει ο κόσμος από όπου περνάγατε... !

Ή μήπως είναι ψέμα; Γι΄ αυτό Μάκη μου, τη μεγαλύτερη ηθική εκτροπή με όλες της τις προεκτάσεις την έχεις κάνει εσύ και το σινάφι σου!
Οπότε, όλα τα υπόλοιπα για δήθεν προγράμματα, ευρωπαϊκά κ.λπ κ.λπ άστα για κανένα άλλο περιβάλλον! Γιατί με έναν Σαμούρη να σβήνει κλήσεις, έναν Ζαπάντη να τρέχει στα δικαστήρια, έναν Καλαφάτη να έχει μια μύτη μέχρι τον ουρανό και να μην μιλά σε άνθρωπο και έναν Φραντζή να ανοίγει «τρύπες» με δάνεια δεν δικαιούσαι να μιλάς για εκτροπή και το ξέρεις!

Και μάλιστα βρήκες τον Σάββα να τα πεις, έναν άνθρωπο που όλοι παραδέχονται ότι είναι το «καλό» παιδί της πολιτικής...

Η αλήθεια ξέρεις ποια είναι; Σας έχει πειράξει πολύ που ο Σάββας δεν ήρθε στον δικό σας συνδυασμό και επέλεξε τελικά τον Θεόφιλο. Γιατί μη μου πεις ότι δεν σας βόλεψε που κάποιοι, δήθεν απογοητευμένοι, σκληροπυρηνικοί γαλάζιοι έχουν «κλείσει» με εσάς; Όπως θα θυμάσαι και θα ξέρεις καλύτερα είχες τον τρόπο σου να εισχωρείς στα μπλε στρατόπεδα και να προκαλείς απώλειες. Το ίδιο πάει να γίνει και τώρα, με μια διαφορά όμως. Ο κόσμος δεν είναι πρόβατα να τον πάτε όπου νομίζετε εσείς και αυτό θα το διαπιστώσετε από την πρώτη Κυριακή των εκλογών!

Όσο για τον Παρίση, προσπαθεί να δείξει ότι είναι ένα βήμα μπροστά, ότι τον ενδιαφέρει μόνο το καλό του πολίτη, ότι είναι «αρχηγός»... Δυστυχώς για αυτόν δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο και όσο κι αν προσπαθούν μερικά «βατραχάκια» να μαζέψουν τα «κουνούπια» με τη γλώσσα τους δεν καταφέρνουν παρά να χαλάνε το σάλιο τους..

Όχι πείτε μου τώρα ότι ο Κοντογούρης είναι μεταγραφή «βόμβα»! Ή ότι επειδή στην Πύλαρο παραδοσιακά ψηφίζουν κομματικά, ο Παρίσης θα πάρει τις εκλογές! Ελάτε τώρα, μην σας παίρνει ο ύπνος στο συννεφάκι σας, πατήστε και λίγο στη γη!

Τσιμπηματάκια Φίλοι Μου!
Το Κουνούπι